Milošica Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 11 minutes ago, MiddleClass said: Ajde polako Inzagi... Vreme je za Dejana Stankovica.
mlatko Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Šta se desilo u prvom poluvremenu, što je izbacio Mihtarijana i Bastonija posle pola sata ? Dobili su žute kartone... u ovako fizičkoj utakmici nije smeo rizikovati crveni. Ipak je izgubio posle Brozovića za Romu a usput i utakmicu.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Profesionalac Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 13 minutes ago, Milošica said: Vreme je za Dejana Stankovica. Ajde pali tamo Mada kakva je finansijska situacija u Interu i stanje sa slobodnim trenerima, ima Kinezi da nam uvale nekog njihovog domaćeg trenera
Moća Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 41 minutes ago, pasha said: Mein Gott, Vujadin se oseca ka svaba...sta docekah. Uglavnom ocekivao sam da ce Inter nesto da izmuva kada se Udineze ispromasivao ali avaj, gazili su ih ozbiljno i nagradjeni su za to. Valjda je posle demantovao za ona buta sport da je izjavio to o tome da se oseća kao Nemac. Evo ga: https://www.butasport.rs/lazar-samardzic-za-butasport-rs-nije-istina-da-sam-izjavio-da-se-osecam-vise-kao-nemac-nego-kao-srbin/
MiddleClass Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Monca hita ka prvoj pobjedi, a Vlahovic gazi krupnom koracima Luke Jovica... 1
Bogotac Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Tezak zajeb je da nije otisao u Arsenal,osim ako zeli da zivi u Italiji. 1
mlatko Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Di Maria pravi igrač (pored Pepea) za Staru prgavu damu. Odlična kupovina za Inter Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
John Coltrane Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Roma daleko bolja, ipak igra se 70minuta i dalje 0:1.
goofs Posted September 18, 2022 Author Posted September 18, 2022 Najjace mi je kod Juventusa sto: 1) Alegri ima najveci ugovor u ligi 2) ugovor traje jos 3 godine lololo
crtamOrasi Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Roma daleko bolja, ipak igra se 70minuta i dalje 0:1. На крају ипак шипак Неколико пута смо их добили незаслужено прошлих сезона, морало је да се врати јбг. Превагнула је повреда Дибале, немамо другог играча који уме рутински да погоди, треба нам милион шанси да бисмо урадили нешто.
ArleKino Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Palo mi na pamet jutros dok sam malo analizirao Serie A da bi Dybalin odlazak u Romu na mala vrata mogao imati sličan efekat kao Pirlov odlazak u Juventus. Juventus nastavlja svoj strmopizd.
ArleKino Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 Napoli vodi na San Siru, Politano sretno sa kreča.
ArleKino Posted September 18, 2022 Posted September 18, 2022 1-2, Simeone! Zajeban Napoli skroz. Umalo i treći sad. 1
Recommended Posts