September 18, 20222 yr 11 minutes ago, MiddleClass said: Ajde polako Inzagi... Vreme je za Dejana Stankovica.
September 18, 20222 yr Šta se desilo u prvom poluvremenu, što je izbacio Mihtarijana i Bastonija posle pola sata ? Dobili su žute kartone... u ovako fizičkoj utakmici nije smeo rizikovati crveni. Ipak je izgubio posle Brozovića za Romu a usput i utakmicu.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 18, 20222 yr 13 minutes ago, Milošica said: Vreme je za Dejana Stankovica. Ajde pali tamo Mada kakva je finansijska situacija u Interu i stanje sa slobodnim trenerima, ima Kinezi da nam uvale nekog njihovog domaćeg trenera
September 18, 20222 yr 41 minutes ago, pasha said: Mein Gott, Vujadin se oseca ka svaba...sta docekah. Uglavnom ocekivao sam da ce Inter nesto da izmuva kada se Udineze ispromasivao ali avaj, gazili su ih ozbiljno i nagradjeni su za to. Valjda je posle demantovao za ona buta sport da je izjavio to o tome da se oseća kao Nemac. Evo ga: https://www.butasport.rs/lazar-samardzic-za-butasport-rs-nije-istina-da-sam-izjavio-da-se-osecam-vise-kao-nemac-nego-kao-srbin/
September 18, 20222 yr Di Maria pravi igrač (pored Pepea) za Staru prgavu damu. Odlična kupovina za Inter Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 18, 20222 yr Author Najjace mi je kod Juventusa sto: 1) Alegri ima najveci ugovor u ligi 2) ugovor traje jos 3 godine lololo
September 18, 20222 yr 1 hour ago, John Coltrane said: Roma daleko bolja, ipak igra se 70minuta i dalje 0:1. На крају ипак шипак Неколико пута смо их добили незаслужено прошлих сезона, морало је да се врати јбг. Превагнула је повреда Дибале, немамо другог играча који уме рутински да погоди, треба нам милион шанси да бисмо урадили нешто.
September 18, 20222 yr Palo mi na pamet jutros dok sam malo analizirao Serie A da bi Dybalin odlazak u Romu na mala vrata mogao imati sličan efekat kao Pirlov odlazak u Juventus. Juventus nastavlja svoj strmopizd.