May 29, 20231 yr 3 minutes ago, ubibobi said: A vraća nam se i Iron Lady @Tolaa Čestitke na promociji! Hvala! Prvi put da u poslednjem kolu pogodim nešto i napravim relativno dobar rezultat. Još izgubiše i dvojica koja su morala da izgube. Lako je moglo da ode i na drugu stranu.
May 29, 20231 yr 6 minutes ago, ducca said: Evo konačnog izgleda Broda. Dajte ostale lige da se prebrojimo
May 29, 20231 yr Čestitke Zis na odličnoj seriji na kraju prvenstva i osvajanju Betona. Je l’ tri idu gore direktno?
May 29, 20231 yr 29 minutes ago, Zizou said: Čestitke Zis na odličnoj seriji na kraju prvenstva i osvajanju Betona. Je l’ tri idu gore direktno? 2 idu direktno, a ostali razigravaju po sistemu 3.-18., 4.-17., 5.-16. I gleda se ukupan broj FPL poena.
May 29, 20231 yr 2 hours ago, Behemoth said: 2 idu direktno, a ostali razigravaju po sistemu 3.-18., 4.-17., 5.-16. I gleda se ukupan broj FPL poena. Zar nije bilo da tri idu dalje, a 2 idu u razigravanje? Nakon užasnog starta, na kraju mi je falila samo jedna pobeda za Premer...
May 29, 20231 yr 4 hours ago, ducca said: Evo konačnog izgleda Broda. Dajte ostale lige da se prebrojimo Ne vidi se fotka. Moguće da je do Tapatalka.
May 29, 20231 yr 24 minutes ago, Velocipede said: Zar nije bilo da tri idu dalje, a 2 idu u razigravanje? Nakon užasnog starta, na kraju mi je falila samo jedna pobeda za Premer... U betonu ima samo 16 timova, zar ne bi trebalo da u viši rang prođe onoliko njih koliko je ekvivalentno broju timova u ligi? Sa druge strane, ovako će proći taman tih petoro koji su i bili aktivni u betonu pa je i to neka pravda...uz dužno izvinjenje za @Midgeta
May 29, 20231 yr 3 minutes ago, ubibobi said: uz dužno izvinjenje za @Midgeta Dobro Cicki znam da nemam pojma, ne moras i ti da me podsecas jos Mada da budem postena, ni ja se nisam ubila od aktivnosti, posto sam zabrovila da aktiviram triple c i da iskoristim wild card 2
May 29, 20231 yr 19 minutes ago, Zizou said: Ne vidi se fotka. Moguće da je do Tapatalka. Jbg, na Tapatalku sam i kačio