March 5, 20232 yr pa igraju ti jos toni i mi - favorit si 85-14% u svakom slucaju, strasan mec... Edited March 5, 20232 yr by Dziber
March 5, 20232 yr Sutra ide Mitro's on fire i cao. Drugi deo sezone posle svetskog mi je sve maler do malera.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
March 6, 20232 yr Nisam nikada umeo sa čipovima, ali ovo je epic. Čak sam i ova dva iz Brajtona uspeo da zajebem
March 7, 20232 yr On 5. 3. 2023. at 19:12, ubibobi said: Uzeo sam Liverpulov trojac za prethodni double GW ali su mi van svih očekivanja proradili baš protiv Koltrejna i njegovih sektaša...pjesma! Čestitke Ubi. Spoiler jedi govna
March 7, 20232 yr 36 minutes ago, John Coltrane said: Čestitke Ubi. Hide contents jedi govna Hvala Spoiler Gade
March 15, 20232 yr Rant mode on Poserem ti se na FPL. March je dao gol u subotu, inicijalno pripisan kao autogol. Juce je PL zvanicno pripisala gol Marchu, ali za FPL je kasno jer “algoritmi”. Da imaju ofis u Beogradu sad bih išao da lupam izloge. Rant mode off
March 15, 20232 yr +1 ovo je da se izađe na ulice razumeo bih da je završeno kolo i obračunati bodovi, jbg dešava se. ali kolo još traje može da se promeni
March 15, 20232 yr On 11. 3. 2023. at 19:48, Dziber said: odoican bench boost, ubibobi Hahaha zaboravio sam na fantazi u subotu..možda i bolje, puko bi u svakom slučaju
March 15, 20232 yr 3 hours ago, levi said: +1 ovo je da se izađe na ulice razumeo bih da je završeno kolo i obračunati bodovi, jbg dešava se. ali kolo još traje može da se promeni Pritom, igrač kome treba promeniti poene igra i večeras, mogu samo da mu dopišu gol
March 15, 20232 yr Da mu dopišu, nego šta nego da mu dopišu Jeste da ću i bez njegovog gola dobiti u kripl fajtu 47-42 protiv @kalabaster, ali princip! Samo da prijavim reda radi da mi je na klupi ostao Gabriel sa 14 poena. Mings i Dunk su ovog puta odmarali, imaju zajedno 3.
March 15, 20232 yr Od utakmice sa Mančesterom na ovamo: starter (1p), starter (2p), starter (2p), starter (1p), starter (1p), marš na klupu budalo (9p, 6p), starter (1p), marš opet na klupu (14p).
March 15, 20232 yr 6 hours ago, Weenie Pooh said: Da mu dopišu, nego šta nego da mu dopišu Jeste da ću i bez njegovog gola dobiti u kripl fajtu 47-42 protiv @kalabaster, ali princip! Samo da prijavim reda radi da mi je na klupi ostao Gabriel sa 14 poena. Mings i Dunk su ovog puta odmarali, imaju zajedno 3. opet me prozivas
March 16, 20232 yr 1 hour ago, kalabaster said: opet me prozivas E izvini, zaboravio sam šta je bilo, ti u fantaziju nisi kalabaster nego si nešto drugo, fantasy kalabaster je neko sasvim treći? Ne uspevam nikako da ispratim kako se ko zove, jbg.