Svarog Posted March 4, 2023 Author Posted March 4, 2023 stiglo jutros poštom. nadam se taman da mi bude za protiv uroka u današnjem kolu 1
Moća Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 To je za jajobol tako da ces da izgubis sve do kraja.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1 1
Dziber Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Haaland prevara, evo ga Mocin Bernardo Silva... Cestitke
Weenie Pooh Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Kako stručno biram defanzivce za startnu postavu, Trippier Gabriel Zinchenko zajedno skupili 3 boda, a za to vreme na klupi Dunk 6 Mings 6
John Coltrane Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Puši ga Ćelafuto - Kilman unosi 6 poena umesto Mareza!!! Lep je osećaj biti van onih koji su traku dali Saki pred meč sa Bornmutom
Moća Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 Haaland prevara, evo ga Mocin Bernardo Silva... Cestitke Koji mi je na klupi i nema umesto koga da udje tako da cestitke idu tebi.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
Dziber Posted March 4, 2023 Posted March 4, 2023 31 minutes ago, Moća said: Koji mi je na klupi i nema umesto koga da udje tako da cestitke idu tebi. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Nema umesto koga - evo vajta Doveo sam i prauza da probusi uorda...
ubibobi Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 Uzeo sam Liverpulov trojac za prethodni double GW ali su mi van svih očekivanja proradili baš protiv Koltrejna i njegovih sektaša...pjesma!
Weenie Pooh Posted March 5, 2023 Posted March 5, 2023 2 minutes ago, ubibobi said: Uzeo sam Liverpulov trojac za prethodni double GW ali su mi van svih očekivanja proradili baš protiv Koltrejna i njegovih sektaša...pjesma! Ja isto uzeo trojicu ali samo za free hit, sad mi se resetovalo na stari tim, kapiten mi ovaj mučenik: 2
Recommended Posts