March 4, 20232 yr Author stiglo jutros poštom. nadam se taman da mi bude za protiv uroka u današnjem kolu
March 4, 20232 yr To je za jajobol tako da ces da izgubis sve do kraja.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
March 4, 20232 yr Kako stručno biram defanzivce za startnu postavu, Trippier Gabriel Zinchenko zajedno skupili 3 boda, a za to vreme na klupi Dunk 6 Mings 6
March 4, 20232 yr Puši ga Ćelafuto - Kilman unosi 6 poena umesto Mareza!!! Lep je osećaj biti van onih koji su traku dali Saki pred meč sa Bornmutom
March 4, 20232 yr Haaland prevara, evo ga Mocin Bernardo Silva... Cestitke Koji mi je na klupi i nema umesto koga da udje tako da cestitke idu tebi.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
March 4, 20232 yr 31 minutes ago, Moća said: Koji mi je na klupi i nema umesto koga da udje tako da cestitke idu tebi. Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk Nema umesto koga - evo vajta Doveo sam i prauza da probusi uorda...
March 5, 20232 yr Uzeo sam Liverpulov trojac za prethodni double GW ali su mi van svih očekivanja proradili baš protiv Koltrejna i njegovih sektaša...pjesma!
March 5, 20232 yr 2 minutes ago, ubibobi said: Uzeo sam Liverpulov trojac za prethodni double GW ali su mi van svih očekivanja proradili baš protiv Koltrejna i njegovih sektaša...pjesma! Ja isto uzeo trojicu ali samo za free hit, sad mi se resetovalo na stari tim, kapiten mi ovaj mučenik: