Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Nisi ti baš često gledao Barelu.

Jedan od retkih igrača iz Serie A za koga se vidi da može da igra u bržem ritmu na visokom nivou (atletski + razmišljanje). Nije za City, ali za svaki drugi top tier klub u PL bi bio pojačanje

• +1 5

Misliš ako je dobar protiv Sasuolova i Cremonezeova biće dobar i za Burnlije i Shefilde? Moguće. Ali to nije igrač koji pravi razliku protiv najboljih timova, a Njuka ima visoke ambicije narednih sezona. Uostalom jedva čekam da dodje pa da vidimo.

Pa nisu Sasuolo i Kremoneze igrali do finala LŠ. 😂 A čak ni u tom finalu nije bio loš, jednostavno je sve bilo podređeno italijanisanju na sredini terena kako bi se (relativno uspešno) pokvarila igra Cityja.

3 hours ago, Jean-Luc Picard said:

I to svoje stručno mišljneja baziraš na čemu. Na broju odgledanih utakmica West Ham-a u prethodne dve godine !?  Na čitanju reddit komentara !? Na redovnom praćenju Hajlajta i PL pregleda na Areni na kraju kola. Na nečem što nisam naveo....

Da me pogrešno ne razumeš....ja bih voleo da si ti u pravu i da niko živi nema nameru da plati Rajsa, da svi misle da je jedan jak nemač pojma, jer bi to značilo da mogu da ga gledam u dresu WHU još najmanje dve godine. 

Jeste,moje subjektivmo,cak i danas za 100 miliona ocekujes klasu a ne Sanca ili Entonija.Dobar igrac,nikako u rangu Rodrija,Ilkaja,Luke,mozda u rangu Enca,koji je Boli preplatio jer je Boli u pitanju,i WC pa zato,no videcemo gde bude otisao i kako ce izgledati.

7 minutes ago, John Coltrane said:

SKY javlja, u kontekstu odbijanja 80mil Arsenala, da WH ceni Rajsa na 120mil£ ili 100mil+ neki igrač u zamenu.

Naći će se na 100 bez igrača i to će biti to, otprilike.

2 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

Navodno je Siti ponudio 70 miliona + Kalvina Filipsa. 

Štajaznam, nije to ni loše. Za 30 miliona razlike ne uleće igrač tog kalibra tako lako.

• +1 1
47 minutes ago, ArleKino said:

Ponudili smo £91m + £10m bonusa.

To si ti negde pogrešno pročitao, ja sam čuo da je bilo 90 miliona, 10 miliona u bonusima, i još 1 funta :fantom:

• Haha 2
1 hour ago, ducca said:

Ajde više Arapi da ispišu te čekove pa da uletimo u zadnjem momentu sa 95m + Fred :sleep:

Fred ce u Fulam :fantom: Ali za Rajsa 100M je realno za danasnje cjenovno ludilo, bogotac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...