Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Za par godina eto i Čelskija na naslovnicama sa “115 prekršaja”…

• Replies 8.5k
  • Views 364.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ArleKino
    ArleKino

1.Manchester City - prošle sezone sam napisao da nemaju devetku svjetske klase, ali su svejedno zabili 99 golova. Ove sezone su nabavili najdevetkiju™ devetku koja postoji i koja je srušila sve golget

• Arsenal je redak primer u danasnjem fudbalu da se treneru daje sansa na duze staze - Arteta bi bio oteran do sad sto puta u bilo kom drugom klubu iz kluba petice, ali ga je Arsenal ispostovao vec 3 go

• johan nagel
    johan nagel

Какав гол Тилеманса   https://dubz.co/v/j1kgqy

Posted Images

• Author
38 minutes ago, John Coltrane said:

Za par godina eto i Čelskija na naslovnicama sa “115 prekršaja”…

Meni to sve smrdi još od priče sa Kinom i Braziocima™ koji su u najboljim godinama (Ramires, Oscar) odlazili iz Chelsea tamo, a posebno kad sam vidio koliko je odštete plaćeno za Oscara. Paralelno s tim, Chelsea je imao one šeme sa Benficom i PSG-om oko Davida Luiza (Benfica-Chelsea-PSG-Chelsea), ne znam da je taj čovjek imao transfer u životu zbog kojeg ne bih slao finansijsku policiju da to istraži. Sa Vitesseom se isto ustanovilo da su radili neke stvari ispod stola.

Onda se ta brazilska linija u eri Edua nakačila na Arsenal, Luiz i Willian su došli i u klub zvali...Oscara. Transferi Cedrica i Pabla Marija su isto tako jako sumnjivi.

Bravo za ovu četvoricu, sumnjivo došli, malo smrdeli i nestali.

Jak mi je ovaj cameo Wilia u Fulhamu.

Meni se ovo sa Arabijom sve manje sviđa, ovo sad nisu više samo istrošeni matorci, dobri su igrači i mogli su biti korisni nekome u Španiji, Italiji, Nemačkoj...ovako se pojavljuje vanjski igrač koji krivome falusu ne vredi, ali pravi još veći jaz između PL i ostatka Evrope.

Sports washing MBS režima. Vidi šta su golfu uradili, a sada je red na fudbal. E sad, što iskasape par svojih ljudi i sravne Jemen, jebi ga.

Ne znam nista o golfu, sta je bilo sa golfom?

Golf dvojka, najbolje auto!

1 hour ago, ArleKino said:

Meni to sve smrdi još od priče sa Kinom i Braziocima™ koji su u najboljim godinama (Ramires, Oscar) odlazili iz Chelsea tamo, a posebno kad sam vidio koliko je odštete plaćeno za Oscara. Paralelno s tim, Chelsea je imao one šeme sa Benficom i PSG-om oko Davida Luiza (Benfica-Chelsea-PSG-Chelsea), ne znam da je taj čovjek imao transfer u životu zbog kojeg ne bih slao finansijsku policiju da to istraži. Sa Vitesseom se isto ustanovilo da su radili neke stvari ispod stola.

Onda se ta brazilska linija u eri Edua nakačila na Arsenal, Luiz i Willian su došli i u klub zvali...Oscara. Transferi Cedrica i Pabla Marija su isto tako jako sumnjivi.

Transferi a la Miralem Pjanić za Artura .

dajemo vam matica, matu, luiza, cecha, evo sada verovatno i mounta i havertza i vi opet kenjate

Geri O'Nil nogobuljiran... :blink:

• Author
2 minutes ago, papapavle said:

Geri O'Nil nogobuljiran... :blink:

:isuse: A ja upravo okačio novi topic i spominjem njegov lavovski posao. Dobro, neka im bude.

50 minutes ago, 189- said:

dajemo vam matica, matu, luiza, cecha, evo sada verovatno i mounta i havertza i vi opet kenjate

A KDB i Salah, te gratise ni ne računaš?

20 minutes ago, ArleKino said:

:isuse: A ja upravo okačio novi topic i spominjem njegov lavovski posao. Dobro, neka im bude.

Ne mogu se ispratiti trenerske rokade ako se traći vreme smišljanjem pošalica na temu Darweenie Nuneza :sleep:

Čitajući tvoj preview na novoj temi, iznenadio me podatak da je Jorginho u Arsenalu, potpuno sam zaboravio na to. Pa kako mu ide?

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.