John Coltrane Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 Dok čekamo raspored za novu sezonu Link to comment
ArleKino Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 Ne znam koji kurac, ali eto. 2 1 Link to comment
ArleKino Posted June 14, 2023 Author Share Posted June 14, 2023 Man United se povukao iz priče o Kaneu. Link to comment
Lancia Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 1 minute ago, ArleKino said: Man United se povukao iz priče o Kaneu. Mbape?¿ Link to comment
Jeremija Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 (edited) 49 minutes ago, Lancia said: Mbape?¿ Mbappe i Osimhen, sve sa mašnicama, da se spreme za zajedničku prezentaciju. Quote Spoiler Nemaju Glejzeri, a i ne žele da troše pre prodaje, kamo sreće da i Mount-a ne uzmu... Edited June 14, 2023 by Jeremija Link to comment
Lancia Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 14 minutes ago, Jeremija said: Mbappe i Osimhen, sve sa mašnicama, da se spreme za zajedničku prezentaciju. Ovde pisu da Qatar stoji iza svega, navodno kupuju United i Mbappea a PSG ide niz vodu. Link to comment
Jeremija Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 1 minute ago, Lancia said: Ovde pisu da Qatar stoji iza svega, navodno kupuju United i Mbappea a PSG ide niz vodu. Polako, pitanje je da li će uopšte i ko kupiti United, dok se to ne reši, neće se ni transferi odvijati. Ne bi me iznenadilo ni da se klub ne proda, Glejzeri verovatno misle da mogu dobiti mnogo više u budućnosti, što nije isključeno, ali ne bez velikih ulaganja (u pre svega, infrastrukturu), a oni te pare nemaju... Link to comment
John Coltrane Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 2 hours ago, Jeremija said: Barela bi nama legao ko budali šamar, čak za ove pare i bolji od Maunta. 3 Link to comment
Jeremija Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 9 minutes ago, John Coltrane said: Barela bi nama legao ko budali šamar, čak za ove pare i bolji od Maunta. Jeste bolji, ali naši su dosta rigidni, zapucali su za Mount-a, čak sam negde pročitao da planiraju da to bude glavno, ali i jedino pojačane na sredini terena. Ako iko uopšte kupi klub, moj savet bi bio da raspuste sve te stare odbore i direktore, i dovedu svoje ljude, dok se to ne desi, neće biti esencijalnih promena u klubu. Link to comment
John Coltrane Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 3 minutes ago, Jeremija said: Jeste bolji, ali naši su dosta rigidni, zapucali su za Mount-a, čak sam negde pročitao da planiraju da to bude glavno, ali i jedino pojačane na sredini terena. Ako iko uopšte kupi klub, moj savet bi bio da raspuste sve te stare odbore i direktore, i dovedu svoje ljude, dok se to ne desi, neće biti esencijalnih promena u klubu. Tajming je totalno promašen, osim ako stvarno ne postoji neka shortlista novih vlasnika (kao npr priča za Mbapea) i želja da odrade blickrig kada je dovodjenje pojačanja u pitanju. Nadam se istom i za rasprodaju drvne gradje. Sve ono o čemu smo zimus pričali se obistinilo - dve nedelje pred početak prelaznog roka mi i dalje tumaramo u mraku. Link to comment
Azdaja Posted June 14, 2023 Share Posted June 14, 2023 27 minutes ago, John Coltrane said: Barela bi nama legao ko budali šamar, čak za ove pare i bolji od Maunta. Sjajan posao Njuke. Ako se desi. Link to comment
Recommended Posts