Lancia Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 1 minute ago, ArleKino said: Man United se povukao iz priče o Kaneu. Mbape?¿
Jeremija Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 (edited) 49 minutes ago, Lancia said: Mbape?¿ Mbappe i Osimhen, sve sa mašnicama, da se spreme za zajedničku prezentaciju. Quote Spoiler Nemaju Glejzeri, a i ne žele da troše pre prodaje, kamo sreće da i Mount-a ne uzmu... Edited June 14, 2023 by Jeremija
Lancia Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 14 minutes ago, Jeremija said: Mbappe i Osimhen, sve sa mašnicama, da se spreme za zajedničku prezentaciju. Ovde pisu da Qatar stoji iza svega, navodno kupuju United i Mbappea a PSG ide niz vodu.
Jeremija Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 1 minute ago, Lancia said: Ovde pisu da Qatar stoji iza svega, navodno kupuju United i Mbappea a PSG ide niz vodu. Polako, pitanje je da li će uopšte i ko kupiti United, dok se to ne reši, neće se ni transferi odvijati. Ne bi me iznenadilo ni da se klub ne proda, Glejzeri verovatno misle da mogu dobiti mnogo više u budućnosti, što nije isključeno, ali ne bez velikih ulaganja (u pre svega, infrastrukturu), a oni te pare nemaju...
John Coltrane Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 2 hours ago, Jeremija said: Barela bi nama legao ko budali šamar, čak za ove pare i bolji od Maunta. 3
Jeremija Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 9 minutes ago, John Coltrane said: Barela bi nama legao ko budali šamar, čak za ove pare i bolji od Maunta. Jeste bolji, ali naši su dosta rigidni, zapucali su za Mount-a, čak sam negde pročitao da planiraju da to bude glavno, ali i jedino pojačane na sredini terena. Ako iko uopšte kupi klub, moj savet bi bio da raspuste sve te stare odbore i direktore, i dovedu svoje ljude, dok se to ne desi, neće biti esencijalnih promena u klubu.
John Coltrane Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 3 minutes ago, Jeremija said: Jeste bolji, ali naši su dosta rigidni, zapucali su za Mount-a, čak sam negde pročitao da planiraju da to bude glavno, ali i jedino pojačane na sredini terena. Ako iko uopšte kupi klub, moj savet bi bio da raspuste sve te stare odbore i direktore, i dovedu svoje ljude, dok se to ne desi, neće biti esencijalnih promena u klubu. Tajming je totalno promašen, osim ako stvarno ne postoji neka shortlista novih vlasnika (kao npr priča za Mbapea) i želja da odrade blickrig kada je dovodjenje pojačanja u pitanju. Nadam se istom i za rasprodaju drvne gradje. Sve ono o čemu smo zimus pričali se obistinilo - dve nedelje pred početak prelaznog roka mi i dalje tumaramo u mraku.
Azdaja Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 27 minutes ago, John Coltrane said: Barela bi nama legao ko budali šamar, čak za ove pare i bolji od Maunta. Sjajan posao Njuke. Ako se desi.
Recommended Posts