Jump to content
IGNORED

Premier League 2022-23

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Van Mitra, a i on je dugo lutao, mi nemamo niti jednog igrača koji može u EPL da bude neko i nešto. Tu uključujem i Vlahovića. 

Posted

mislim da malo potcenjujete lukica. ne kazem da ce sigurno biti success u engleskoj ali decko je nekoliko sezona skoro pa glavni igrac torina, koji je dosta dobar klub.

plus ce u fulhamu igrati izmedju dva igraca u vezi koji kidaju ove sezone, palhinha defanzivno i pereira ofanzivno, pa ce mu biti i manja odgovornost na terenu.

• +1 1
Posted

Ценим да није ништа лошији од Миливојевића из најбољих дана(штавише) а овај је био стандардан у Паласу неколико сезона. Мало се прецењује премијер лига у смилу ко може а ко не тамо да игра. 

Највећи проблем ће му бити да ускочи у тим јер што би ишта реметио Силва кад им иде сјајно. Тако да капирам да ће до краја сезоне више да буде џокер. 

У сваком случају за десет милки сасвим коректан играч у најбољим годинама не може да буде промашај.

• +1 2
Posted

Takođe mislim da se Lukić potcenjuje.

Za te pare, odlična kupovina. Kakve igrače su PL klubovi plaćali po 30+ miliona, ovo je sasvim dobro.

Posted

Mi bismo na kraju mogli baš uzeti Jorginha od Chelsea. :lol: Ima to smisla ako tražimo back-upa za Xhaku (iako to već imamo u Lokongi koji je prema naprijed OK), ali nama fali igrač za "lone 6" opciju u slučaju da Parteya opali ozljeda, suspenzija ili organi gonjenja.

Marquinhos je otišao na posudbu u Norwich. Momak je sirovi potencijal, ali treba s njim puno, puno, puno raditi.

Posted

Jorginho u Arsenalu za 12 milki, 1,5 godina ugovor.

Ako će pomoći u utrci za titulu...

• +1 1
Posted

@Mercuzzio poslao Dohertyja kod Simeonea i Spencea u Rennes. Dolazi Porro.

@Lancia želi Keylora Navasa. A i za golmansku poziciju. :D

• Haha 1
Posted

Top pojačanje Žoržinjo, ja sam prezadovoljan.

Vrlo lako može da se desi da ostane kod nas i duže od ovo godinu i po. A možda i posle kao trener, deluje mi kao taj tip.

• +1 4
Posted
1 hour ago, ArleKino said:

@Mercuzzio poslao Dohertyja kod Simeonea i Spencea u Rennes. Dolazi Porro.

Sve po starom. Kupuju se neprovereni mladi bekovi. Još jedno 14 bekova i valjda će ubosti. Dobro je da golmana i centarhalfove imamo. :twak:

Posted
2 hours ago, ArleKino said:

Jel' nam se svetite za Kola, Fabregasa i Zirua. Prvo Vilian a sad i Zorzi ;)

Posted
2 hours ago, ArleKino said:

Nemoj samo da vam puca penale.

Posted

Eriksen van terena do kraja maja. "Sreća" pa je Kasemiro video Kerola kako krlja inače bi ovaj kencelovao pola veznog reda junajteda.

Posted

Arsenal okončao potragu za veznim i onda objavio da je Elneny teško ozlijedio koljeno na treningu i da mora na operaciju.

Posted

Junajted na korak da dovede na pozajmicu Marsela Sabicera iz Bajerna. Medjutim, pojavio se Celsi :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...