Baldrick S. Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Pep dobra duša pa pomaže bivšim klubovima i asistentima
Lezilebovich Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 1 hour ago, ArleKino said: Cancelo u Bayernu. Sta se tu desilo ? Od standardnih 90min, adistencije, golovi i klinshitovi, doslo dobklupe i prodaje. Da ne bezi od nekog zakona ?
Baldrick S. Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Koliko sam čitao po netu, nigde se ne pominje zakon (a od zakona se ne bezi bas u Nemacku) vec da se zakacio sa Pepom iz ko zna kog razloga. Ne verujem ni da ce u Minhenu da ostane jer je pozajmica sa potencijalnom kupovinom od 70 miliona evra. 1 1
kipo Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Realno, Pep je napravio igraca od njega. Prodace ga skuplje nego sto su kupili.
johan nagel Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Од оног Салаховог гола је кренуло низбрдо по њега. Добио је после и онај директан црвени против Фулама и ту је већ негде изгубио Пепарино поверење рекло би се. После је и у Португалу на светском изгубио место у 11 и на крају је и у Ситију догурао до резерве. Пеп је вазда дрвио о томе да ко је незадовољан може да иде тако да се то уклапа у овај потез. 1
Pokojni Ruxin Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 (edited) 16 minutes ago, johan nagel said: Пеп је вазда дрвио о томе да ко је незадовољан може да иде тако да се то уклапа у овај потез. od mene uvek ima plus +1 za tu filozofiju, samo mi se čini da je sve više nezadovoljnih...pep naravno u sitiju ima beskonačno mnogo kredita, kao što i treba da ima, ali nisam ekstremno zadovoljan u kom je pravcu otišlo sve ovo od dovođenja haalanda. arteta imho igra najbolju pepovštinu za gledanje, a mi smo od te igre prilično odustali otkad je otišao sane. a haaland nas je sad samo još više udaljio od tih nekih ideala. da sam se ja pitao prioritet bi bilo dovođenje brzih probojnih krila, što sam otprilike i spominjao godinama. naravno da će pep ovo opraviti i opet izdominirati sledeće godine ako ne već ove, ali za moje pare arsenal igra bolji fudbal ovih dana. Edited January 30, 2023 by Pokojni Ruxin
ArleKino Posted January 30, 2023 Author Posted January 30, 2023 1 hour ago, Lezilebovich said: Sta se tu desilo ? Od standardnih 90min, adistencije, golovi i klinshitovi, doslo dobklupe i prodaje. Da ne bezi od nekog zakona ? Ima tu neki Jaap Stam-vibe, ono, brate, šta'š na treningu, Moća te registrov'o za Bayern još jutros. Pepova logika je da je on glavni svugdje i to je OK. Ima još jedna priča: Spursi su ispušili za Pedra Porra nakon što je Sporting u posljednjem momentu tražio neku izmjenu dogovora. Porro ima buy-back klauzulu sa Cityjem (koji je ostao bez, čini mi se, 11 milki zbog propasti transfera) i mogao bi na kraju tamo. Malo to nema smisla jer je on desni bek, ali to je po vokaciji i Cancelo pa ništa. City je sa Haalandom dobio što i Barca sa Zlajom - fiksiranu devetku koja u Pepballu izgleda kao Guliver u napadu Patuljaka. Trpaće Haaland k'o lud, ali i dalje jest malčice square peg in a round hole - Alvarez bi tu bio prirodna opcija. Tu sad dolazimo do paradoksa - Pep je doveo Haalanda jer mu je bio pun kurac toga da vodi utakmicu za 5-0 i ona završi 4-3 kao protiv Reala prošle sezone ili da napravi dovoljno šansi da revanš ne dođe blizu produžetaka, a na kraju ispadne jer suparnik ima Benzemu, a on hrpu posjednika koji trče, zuje i ulaze u šanse bez ijednog konstantnog penetratora koji će u odsudnom momentu zabiti gol. Kao rezultat, možda dobije Ligu šampiona (mada, Mbappe...) no zato možda izgubi ligu od nekog ko koristi njegovo provjereno uspješno i odbačeno oružje. I kadar. 2 1
ArleKino Posted January 30, 2023 Author Posted January 30, 2023 @Lancia iz svog desnog (Atletico) u lijevi (Forest) džep, Felipe prelazi. Atletico kao zamjenu juri Soyüncüa iz Leicestera.
Lancia Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 11 minutes ago, ArleKino said: @Lancia iz svog desnog (Atletico) u lijevi (Forest) džep, Felipe prelazi. Atletico kao zamjenu juri Soyüncüa iz Leicestera. Zar ne ide Felipe u Bayer Leverkuzen?¿ Sta ce jadan Forest sa tolikim igracima, ako ne daj boze ispadne?
borris_ Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Koliko Forest ima igraca? Ipak niko nikad nece dostici Chelsea.
ArleKino Posted January 30, 2023 Author Posted January 30, 2023 18 minutes ago, Lancia said: Zar ne ide Felipe u Bayer Leverkuzen?¿ Sta ce jadan Forest sa tolikim igracima, ako ne daj boze ispadne? Ne ide, šuma je zdravija od apoteke. Ako ispadne, prodaće ih sve u Chelsea, naravno. 1
Sandens Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 34 minutes ago, ArleKino said: @Lancia iz svog desnog (Atletico) u lijevi (Forest) džep, Felipe prelazi. Atletico kao zamjenu juri Soyüncüa iz Leicestera. za chelsea i forest izgleda ne postoji finansijski fer plej. neverovatno kako trose ljudi. nottinghamu je ovo tipa 30, pojacanje.
WTID Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Ne znam gde se Lukic uklapa u Fulamu. Da se bori za mesto sa Cairneyem i Pereirom?
Recommended Posts