assignment Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Jebi se Ivanoviću, a ti jebi onoga ko te šalje na parket.. 1
hrkljush boys_2 Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Ivanovic svakom utakmicom pokazuje da nema više svrhe njegovo prisustvo... Ali nema kome pokazati.
harper lee Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Koja je sila Kuzmic kad je zdrav i spreman, bukvalno je svojerucno zategao ekipu. 1
Nikodije Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 8 minutes ago, Barrister said: Kao i trener koji je Kuzmiću dao minute kad bukvalno nije imao izbora. Prethodno je smatrao da za njega nema mesta i da prednost pored ostalih treba da ima i Raduljica. To sa Raduljicom nema veze ni sa kakvom košarkaškom procenom, već su to neke druge kombine , ko zna kakve. E sad, kad je to postalo toliko jasno kakvi su bednici koji se namerno useravaju u klub koji vode, sklanjaj Raduleta, vraćaj Kuza da nas spasava. Usta ih jebem škrbava. Da sam na mestu Kuza boleo bi me primicač do kraja sezone.
assignment Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 (edited) Koliko otvorene trojke je omogućio Ivanović jer ne uspe da izprati Edited November 10, 2022 by assignment
MiddleClass Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Nedovic promasi zicer i umjesto -4 odose na 9 razlike.
hrkljush boys_2 Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 (edited) Ali volusina glupa na klupi i dalje vjeruje u Ivanovica. Dabogda izgubio sve do kraja. Edited November 10, 2022 by hrkljush boys_2
elementary Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 Nisam znao ni da igramo danas. Bez nervoze ,mislim da danas niko nije očekivao pobedu ovde ,tako da nema nerviranja .Da ispratimo mi samo brzo Vladu pa da krenemo da igramo košarke ,ide ok raspored.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
assignment Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 6 minutes ago, harper said: Koliko ova ekipa nema karaktera. U kom smislu?
Arthur Kirkland Posted November 10, 2022 Posted November 10, 2022 5 minutes ago, harper said: Koliko ova ekipa nema karaktera. Na ovim gostovanjima ( Real,Baskonija, Fener) smo imali jako lepih minuta i onda se i to sto se uradi dobro tako brzo prospe i odemo u ozbiljan minus. Od one ratnicke hrkljus kosarke su prosle godine krvarile oci, ali je taj tim imao karakter i volju, cak i kad se gubilo glupo ba jednu loptu u poslednjih par minuta. 1
Recommended Posts