Heaviside Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Prvo, dvadeset razlike je na našem parketu što je sramotno i ako uračunamo kenjanje. Drugo, teško da li bi ih kenjalo celu utakmicu da mi smo mi odigrali 30 minuta čvrste evroligaške odbrane. Sramota. 3 Link to comment
Nikodije Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 I sad će Zadar da se raspadne i Zvezda da dobije ovo. Pa jbt. Link to comment
levi Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 opet ovde nije problem koja petorka je na terenu, ova ekipa ima sistemski problem. dva puta za redom im ostaju sami igrači pod košem kao na allstar utakmici, to nisam nikad video, i to dok su nam u igri Lazarević i Lazić, nominalno defanzivna petorka. neko nekog buši, nekog boli kurac, neko je glup za ovo 1 Link to comment
harper lee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 5 minutes ago, Nikodije said: I sad će Zadar da se raspadne i Zvezda da dobije ovo. Pa jbt. Ne sekiraj se, tu je Dobric da pomogne. 1 Link to comment
Nikodije Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Just now, harper said: Ne sekiraj se, tu je Dobric da pomogne. Bukvalno me teraju da navijam protiv ovog tima, zlo. 1 Link to comment
harper lee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 I ovo sto smo kao smanjili je zato sto se genijalac setio da ima Martina ali ce sad da ga cedi do kraja utakmice. Link to comment
harper lee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Pa, jebo te Petrusev, kretenu. Link to comment
hrkljush boys_2 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Ono kad poželiš da je Kuzmić na parketu... Link to comment
harper lee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Sad je i Vildoza krenuo s glupostima. Link to comment
Zli Gli Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 (edited) Kladionice su mahom ukinule konacan ishod iz uzivo kladjenja krajem trece cetvrtine na -18, pre toga maksimalna kvota bilo 4 i kusur na toj istoj razlici otprilike dva minuta pre kraja trece, smesna kvota... Ili ovi ne smeju da pobede ni po koju cenu ili je Covke namignuo nekome i zavrsio kombinaciju u sekundi, nema sta trece. Edited November 7, 2022 by Zli Gli Link to comment
garmonbozia Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 40 minutes ago, Dankan Ajdaho said: https://streamable.com/bd3tub Srpski Ben Simons 1 Link to comment
harper lee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Mi kao da necemo da dobijemo ovu utakmicu, za ovo nema drugog objasnjenja. Link to comment
Boujee Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Kakva galerija degenerika. 1 Link to comment
hrkljush boys_2 Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Ali apsolutno ništa ne mogu zagraditi... Link to comment
Recommended Posts