Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaški podcast

Poll 74 members have voted

1. 1. Omiljeni domaći podkast?

• Luka & Kuzma
      1%
      1
    • Edin & Miloš
      37%
      20
    • Jao Mile
      5%
      3
    • Srđan i Vujak
      5%
      3
    • 6.75 range
      37%
      20
    • nešto drugo
      12%
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Strašan udarac i odvratan osjećaj nepravde i nemoći, kakav sam nažalost iskusio i u sopstvenoj porodici. Kao i vama koji ste već napisali, imam utisak kao da je otišao blizak prijatelj.

U Crnoj Gori smo imali OBN preko kablovskog operatera i Edina sam prvi put čuo u sezoni 2007. kad je finale bilo San Antonio - Cleveland. Odmah mi se dopao jer je meni kod komentatora dovoljno samo jedno - da vidim da voli i poznaje materiju više nego ja i da umije da ti saopšti više od pukih opštih mjesta i klišea. Dodatna stvar je što se uvijek nešto moglo naučiti od Edina, počevši od toga da ti objasni akciju, pa preko nekih anegdota i poveznica iz prošlosti, do nekih insajderskih informacija koje nisu bile na nivou trača ili bilo čega prizemnog. Kako je bilo tada ostalo je i do posljednjih prenosa, a i uvijek mi ga je bilo zanimljivo čuti u podcastima, bilo onima koje je on vodio ili (i najviše) u ovom koji je radio sa Milošem.

Nema pravde i nema utjehe, ostaju nam dobra sjećanja i uspomene.

• Replies 522
  • Views 34.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sportklub Preminuo Edin Avdić Poznati košarkaški novinar, komentator i podkaster Edin Avdić preminuo je danas u 47. godini.

• Plissken
    Plissken

Ne mogu sebi da dodjem. Zivot bas nije fer...odlaze Edin, Dule, Deki Milojevic...a ljudski otpad koji decenijama seje mrznju kao da ce ziveti vecno.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

Posted Images

RIP

malo je reci legenda! rip.

bilo ga je zadovoljstvo slusati i cinio je svaku utakmicu posebnom bez obzira jel to nesto lokalno ili nba. veliki gubitak za kosarku na ovim prostorima. (

Uzas, nemam reci bukvalno.

Neka pociva u miru.

Nije samo košarka, kakvo znanje o muzici, filmovima... ono je nerealno.

Ja odgledam film i zaboravim ga sutra, njemu spomeneš neki tamo levi film iz 1973. godine, on zna celu radnju, glumce, režisere...

3 hours ago, goofs said:

Tuga, baš tuga, mnogo sam ga zgotivio poslednjih godina, njegovi podkasti su jedni od retkih koje redovno pratim, baš je bio zaljubljenik u basket i davao sebe za to. I dodatno pizdim jer su ga ova ćaci-govna najurila sa Arene, ne želim ni da razmišljam o tome koliko je to doprinelo ovakvom epilogu.

Onaj klip kad on i Kole prenose Kecmanovu trojku gledam jednom mesečno, kad mi treba malo razonode. Ne znam da li bi mogao ikako da bude bolji da je neko drugi to prenosio, ne verujem.

Nek mu je laka zemlja. Sa parkinga.

Meni je najgotivnija scena s njim i Koletom kad su mislim prenosili neki kup u Nisu i vicu kako ne vide dobro teren od nekog transparenta, i odjednom kadar s terena prema njima kako se saginju/ustaju ispod/iznad transparenta i smeju se dok pokusavaju da povataju sta se desava na terenu

Nema veze sto je vise volo prijatenje nego yveydu, nikad mu nisam zamerao, mnogo dobar lik. I on i Losmi sesta licna koji je nas

Edited by Ratamahatta

ne mogu da verujem......upravo sam pročitao vest, proverio nekoliko puta u neverici........zaista ne mogu da verujem

ne znam ni šta bih rekao

neka počiva u miru

• Author
  • Popular Post

cry

Idi bre....

E da kod njega me je zidivila mirnoća čoveka koji ima znanje.

Kad bi u podkastu Miloš rekao npr. da neko negde prelazi/dolazi, a on imao pouzdanu informaciju da to nije tako, on bi samo rekao "ma jok" ili "ima druge ponude" i ne bi insistirao na tome da on zna bolje i da je sagovornik u krivu...

Retka osobina...

užasna nepravda, užasna

2 hours ago, Ratamahatta said:

Nema veze sto je vise volo prijatenje nego yveydu, nikad mu nisam zamerao

Koliko je to nevažno, i sa koliko šmeka je Edin svoje simpatije iskazivao dok disrespecta nije bilo ni u naznakama.

Nisam znala da je bio zet Ammara Mešića, mada mi savršeno ima smisla. Gubitak za ceo region i sve naše ljude.