copkillah Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 8 hours ago, johan nagel said: Мада видим да наш моћни спонзор уцарт пиште да је у питању бруто 6 милиона а 3.2 Пантеру што већ и нису неке паре.. Не знам коме веровати свакако Tako je, to je bruto šest milki, 3,2 je realnije koliko prima.
kud u maglu Simoviću Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 nek je srećno kapitenu, sad je red da nam barca uzvrati sa veselim 2
Orle Zmajević Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: nek je srećno kapitenu, sad je red da nam barca uzvrati sa veselim Idealno vreme za dvogodisnji ugovor i labudovu pesmu u najdrazem dresu.
shimpu Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Veseli izjavio da bi i sledece sezone voleo da igra zajedno sa Miroticem. Trebalo bi kontaktirati monaha 1
Orle Zmajević Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Nedovoljno smo mi pravoslavan klub za Mirotica.Jedino Aleksa izgara na tom polju ali ga niko ne prati.
smooth.Op Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Nemamo mi para za kapitalce, ali se nadam da imamo dovoljno da produžimo Dantea i jednog od Ledej/Lesor. Nadam se da Naneli nije dobio neku ponudu u međuvremenu i da mu se ostaje. Dovesti perspektivnog prangijaša umesto Pantera. Popraviti poziciju tri i četiri ili pet (zavisno ko ostane). Biće to skroz ok.
Popular Post Jimmy Kowalski Posted June 27, 2023 Popular Post Posted June 27, 2023 Ove godine će biti pušteno 15,000 sezonskih karata u prodaju. Radi se na novoj aplikaciji za prodaju karata, a klub ozbiljno razmišlja o 'resale' opciji za prodaju karata koja bi podrazumevala mogućnost da kada sezonci označe da nisu u mogućnosti da dodju na utakmicu, da te karte klub ponovo proda i da takav sezonac za uzvrat dobije povrat novca za tu utakmicu u odredjenom procentu. 8 2
goofs Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 alal im djoka ako uspeju to da implementiraju, ozbiljan bi to bio sistem 9
Geo Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 (edited) 2 hours ago, copkillah said: Tako je, to je bruto šest milki, 3,2 je realnije koliko prima. Mi smo nudili malkice vise od toga a dobio je dosta vise od toga, provereno ... Mislim na neto, naravno ... Edited June 27, 2023 by Geo 3 1
Popular Post napadaj Posted June 27, 2023 Popular Post Posted June 27, 2023 Uf sreća što Panter ne čita KKCZ Insajdera, inače bi tražio veću platu od Barselone, a nas tužio za neisplaćene zarade. 13
cvrlle Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 1 hour ago, napadaj said: Uf sreća što Panter ne čita KKCZ Insajdera, inače bi tražio veću platu od Barselone, a nas tužio za neisplaćene zarade. Polako... BAT se obično javi u jesen s prvim kišama.
Nikodije Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 3 hours ago, goofs said: alal im djoka ako uspeju to da implementiraju, ozbiljan bi to bio sistem To Makabi ima odavno, samo se prepiše od njih
BWA Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Ove godine će biti pušteno 15,000 sezonskih karata u prodaju. Radi se na novoj aplikaciji za prodaju karata, a klub ozbiljno razmišlja o 'resale' opciji za prodaju karata koja bi podrazumevala mogućnost da kada sezonci označe da nisu u mogućnosti da dodju na utakmicu, da te karte klub ponovo proda i da takav sezonac za uzvrat dobije povrat novca za tu utakmicu u odredjenom procentu. Ovo bi bilo naprosto genijalno. Ponestaje mi slova na tastaturi kojim bih izrazio ponos i oduševljenje ovim marketinskim trijumfom. 7
shimpu Posted June 27, 2023 Posted June 27, 2023 Panatinaikos zainteresovan za Partizanov marketing 7
Recommended Posts