BWA Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 15 minutes ago, goofs said: Licno mislim da je Egzum drugi najbitniji igrac ove ekipe, posle Pantera, i nadam se njegovom ostanku. Svi imaju svoje neke uloge i zadatke u timu, i manje-vise ih dobro odradjuju, ali Dante ima prejake fizicke predispozicije za evropsku kosarku, brz i dug korak i onaj njegov cim, te lako probija svoje cuvare i samim tim ti otvara puno toga u napadu. Kao Bo Mekejleb nekada. Preslikan, samo jači i prvenstveno duži. Eksplozivan, jak ko bizon i hrabar da završi na obruču. Nešto poput Andjusica.
Jimmy Kowalski Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 E da, mozemo da odahnemo.. Andjusa ostaje.. 2
kud u maglu Simoviću Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 39 minutes ago, goofs said: Licno mislim da je Egzum drugi najbitniji igrac ove ekipe, posle Pantera, i nadam se njegovom ostanku. Svi imaju svoje neke uloge i zadatke u timu, i manje-vise ih dobro odradjuju, ali Dante ima prejake fizicke predispozicije za evropsku kosarku, brz i dug korak i onaj njegov cim, te lako probija svoje cuvare i samim tim ti otvara puno toga u napadu. Kao Bo Mekejleb nekada. ne slažem se, ne oko danteovih karakteristika, naprotiv, više u delu o značaju za tim mislim da je zek bio 1 igrač tima, u najznačajnijim utakmicama playoff el i finala abe bio je igrač sa najviše minuta na parketu ubedljivo, sem 5. sa zvezdom gde je panter dominirao sa vrelom rukom i dante i kevin su donosili u napadačkom segmentu, al zek je bio kamen temeljac ovog tima 2
goofs Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 A sta znam, Zek je igrao toliko jer cele sezone nije imao pravu zamenu, niko od nasih nije klasicna 4ka, Smajli se mnogo bolje snalazio na pet, a tu je bio i potreban ispadanjem Balse iz rotacije, Papapetru je small-ball opcija itd. Kod njega mi se ne svidja jer ume da nestane, protiv Reala je odigrao jednu mrak utakmicu u Beogradu, da se useres kakav je bio - 25 poena maltene bez promasaja, a onda u petoj ga skoluje 19godisnji klinac koji otprilike debituje u EL. Nebitno, agree to disagree, svakako obojica vrlo bitni za tim i bilo bi sjajno da ostanu. 2
smooth.Op Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 Koliko su Zek i Panter bili bolji u drugoj sezoni, mogu misliti na šta će Dante ličiti ako ostane. 3
Milošica Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 2 minutes ago, smooth.Op said: Koliko su Zek i Panter bili bolji u drugoj sezoni, mogu misliti na šta će Dante ličiti ako ostane. Karaičić je pričao kod Edina i Koleta da imaju ozbiljan šuterski program za njega na pripremama, ako ostane. 1
Geo Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 Ostace ko god bude zeleo da ostane, odnosno ispratice svaku ponudu .... Mislim na glavne igrace ne na Papapetrua.... Milutinov otisao zbog zene u Oly za 1,6mil, a mi mu nudili 2
BWA Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 4 minutes ago, Geo said: Ostace ko god bude zeleo da ostane, odnosno ispratice svaku ponudu .... Mislim na glavne igrace ne na Papapetrua.... Milutinov otisao zbog zene u Oly za 1,6mil, a mi mu nudili 2 Papučar.
napadaj Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 (edited) Rozga - Dante >>>>>>> nekakvi violinisti bež'te deco Edited June 25, 2023 by napadaj 1
pantelia Posted June 25, 2023 Posted June 25, 2023 15 hours ago, copkillah said: Za slučaj da neko od komšija zaluta na ovu temu: instrument sa snimka je violina. Kako je ovo jadno... post, ne snimak 1 5
Recommended Posts