Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Panatinaikos zainteresovan za Slukasa

da znam za sada sigurno odlazi lesor, sa panterom i ledejem se pregovara

egzum verujem da ostaje

Otkud ti to? Meni je bas izgledalo kao da je Lesor najverovatniji za ostajanje, ali to je samo osećaj, nemam nikakve inside informacije.

1 hour ago, ZokiAsov said:

Sta ga znam, trebala bi nam jedna takva stara kajla kao kalates

Počeo bih da navijam za zvezdu da njega dovedu.

nemam ni ja, lesor u karijeri neće imati ovakvu priliku za naplatu i zbog toga mislim da mu neće praviti problem za odlazak. pri tom tu su smajli i koprivica koji će da budu top u sledećoj sezoni kao neki bekapovi za centarsku poziciju, pre svega koprivica

’nači nismo suvi na centru

a ovo o pregovorima su rekli i panter i ledej, sve aktivnosti lesora po društvenim mrežama su davale znakove da mu je ovo poslednja sezona u kkp

Edited by kud u maglu Simoviću

Punter, Leday, Nunnally, Exum i Lessort sigurno ostaju..

Osim ako ne dobiju neku nepristojnu ponudu, pa odu..

• Popular Post
Just now, copkillah said:

Za slučaj da neko od komšija zaluta na ovu temu: instrument sa snimka je violina.

28 minutes ago, copkillah said:

Mozart grobar

8 hours ago, hooyadahoo said:

Mozart grobar

Piše se Mozzart

10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

da znam za sada sigurno odlazi lesor, sa panterom i ledejem se pregovara

egzum verujem da ostaje

Da, Lesor tesko moze da ponovi ovakvu sezonu a cena mu je otisla u nebo tako da od njega nema nista. Hvala na svemu i srecno u nastavku karijere.

Papapetru isto verujem da ide, tj da se nece mnogo cimati da ga zadrze.Sigurno nije igrao za male pare a ucinak mu je bio jako skroman.

Od cetvorke Exum, Panter, Zek i Nanelica ako ostanu 2 bice premija, pri cemu bi najvoleo da to budu Panter i Zek ali oni bi odneli 3 do 3.5 miliona evra na ugovore pa ne zvuci narocito realno. Exum mi je mozda i najdrazi lik tu, ali ne znam koliko ima smisla insistirati na njegovom ostanku i preplacivati ga ako tu bude i Madar koji je zasluzio da dobije vise minuta i vecu ulogu + oporavljeni Aleksa.Tu bi legao neki iskusniji plej za 10-15 minuta po utakmici.

Naneli je mozda i najrealniji da ostane ako ga budemo zeleli.Ne verujem da ce se mnogo njih polomiti da ga dovedu.

8 minutes ago, Orle Zmajević said:

Od cetvorke Exum, Panter, Zek i Nanelica ako ostanu 2 bice premija, pri cemu bi najvoleo da to budu Panter i Zek ali oni bi odneli 3 do 3.5 miliona evra na ugovore pa ne zvuci narocito realno. 

Našli smo pare.

1 hour ago, Milošica said:

Našli smo pare.

iskočio mi je tegrafov tekst da smo samo od karata prihodovali 6mil€

ako sam uspeo dobar podatak da nađem ukupno nas je gledalo nešto manje od 550000 gledalaca, mislim da je rast posete od 10-20% u narednoj sezoni realan

nadam se i da marketingtm može da prepozna tu vidljivost i da poveća sponzorske ugovore(pričao je ostoja o toj vidljivosti i bile su neke sulude cifre u odnosu uloženog i dobijenog). ima tu prostora i od merchendisea da se uzme pristojna lova, od kada su instalirali onaj kontejner prodavnicu neko iz kluba je rekao da je na dan el utakmice samo prihod iz tog shopa 20k€

mi iz tog marketinškog bunara zahvatamo samo s vrha vodu, vreme je da se instalira hidrofor

e

danas je žoc se javi dan, u to ime čestitam svima koji slave

Edited by kud u maglu Simoviću

Sad gledao opet tekmu, malo se pričalo o Naneliju na kecu tokom prvog poluvremena, deluje mi taj potez kao vrhunski iz ove vizure. Odlično je to odradio Naneli, pritom se Egzum i Madar sačuvali koliko toliko od faulova, s čim su imali problema u skorije vreme

Licno mislim da je Egzum drugi najbitniji igrac ove ekipe, posle Pantera, i nadam se njegovom ostanku. Svi imaju svoje neke uloge i zadatke u timu, i manje-vise ih dobro odradjuju, ali Dante ima prejake fizicke predispozicije za evropsku kosarku, brz i dug korak i onaj njegov cim, te lako probija svoje cuvare i samim tim ti otvara puno toga u napadu. Kao Bo Mekejleb nekada. 

Guest
This topic is now closed to further replies.