Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

I Aleksi izađe trojka. Pih

• Replies 12.3k
  • Views 688.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

Lesor potpuno van utakmice. 

Ubise nas grobari mirotic i veseli

Usran, potok...

Morace kapiten da se povampiri

Plitak potok. 

Ovi krmci imaju 70% za 3.

Videlo se protiv Cedevite da je rezervoar prazan..mnogo je zajebano ovo sa bitnom tekmom svaka dva dana

cestitke komsijama :fantom:

Да ме јебеш ако разумем како јуримо -8 три минута пре краја са Папапетруом и Трифуновићем на паркету.

Jebi ga, pokušao je i da odbranimo nešto. 

a dobro, bilo je za ocekivati da krepamo

jebe nas Cedevita i posle utakmice. da nismo morali da se cimamo sa njima, možda bi i bilo moguće

nema veze, pašće Real. imamo više vremena da se za to spremimo, nego što je bilo za Barsu

Супер али не знам колико је решење да играмо 3 на 5 у нападу.

Прејака је ова Барса објективно, посебно у оваквом ритму за нас.

Bolji su jebes ga, al borili smo se do kraja, ok je sve to, falio je malo naneli, nista idemo dalje, real za tri dana, bice to ok, nek se odmore malo... 

5 minutes ago, Ted said:

jebe nas Cedevita i posle utakmice. 

Konjušarski mutant:lolol:

Ništa, malo strpljenja i odoše i oni u ABA 2.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout