Jump to content

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

Mora Exum da reši ovo 

• Replies 12.3k
  • Views 687.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

mi ako budemo sa ovima u polufinalu, ništa od finala

bolje sa Zvezdom polufinale i sve utkamice pred Zvezdinim navijačima, to bi možda i prošli.....ili sa Bruklinom, Finiksom ili Klipersima. nekakva šansa bi bila

usrali su se, ne mogu zicer da ubace, ruka kleca sa bacanja, šut sa distance užas

Opet Panter pomaže tamo gde ne treba...

Pustio zeljko

Plitak potok

ovo je strašno šta mi radimo

ALO SLEPCI JEBENA CEDEVITA JE PREKO PUTA NIJE GOLDEN STEJT, NIJE DENVER, NIJE MILVOKI

Just now, Ted said:

ovo je strašno šta mi radimo

ALO SLEPCI JEBENA CEDEVITA JE PREKO PUTA NIJE GOLDEN STEJT, NIJE DENVER, NIJE MILVOKI

Prestani da gledaš 

ovo trifa za 2 a ne za 3.

zgazio liniju desnom nogom 

al sam poluslep

Edited by bradilko

Just now, garmonbozia said:

Prestani da gledaš 

odlazim

I sada trener seče ovim tajnautom.

Mora ovih 15.000 da vrše pritisak sada, ostalo je još 4 minuta.

Niste u pozorištu. Ne mrmljajte sebi u bradu posle svake naše greške. To igračima definitivno ne pomaže. Vika, pritisak, idemo !!!!

Bravo Papapetru!

Edited by BlackGeorge

Bravo Uroše!

O bem mu bacanje. 

Ted, ne gledaj i dalje!

Just now, garmonbozia said:

O bem mu bacanje. 

Ted, ne gledaj i dalje!

pravim kiflice, u kuhinji sam

Željko našao dobru petorku. Trifunović urniše odbranom i koristan u napadu. Uroš, Ledej, Exum, Papapetru i Panter će ovo prelomiti.

Edited by BlackGeorge

Ne budu li spavali u hiperbaricnim komorama dve naredne noci, usrace nas Barsa. Umorni su ovi nasi u materinu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout