Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

Featured Replies

• Popular Post

@Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako

Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Gej, Džejms Skuni Pen Naneli, Grk Parapsihopapapetru i Palestinac Madagaskar. Od domaćih igrača tu su bili kapiten Filip Čović, Alen Islamović, Mladen Vojčić Trifa, Aleksa Bebek, Danilo Bregović i Simon Vukčević. Na polusezoni se razboleo Mališa Koprivica. Tad je još bila SFRJ pa je Glas takođe na polusezoni otišao na služenje vojnog roka u Bar u mornaricu. Tri godine je služio, ali se nije kod nas vraćao. Bio je tu i jedan Slovak Bronovidžijanski. Nakon tri mesec kod nas, otišao je u NBA gde je uzeo šampionski prsten i bio proglašen za MVP-ija. Na all staru je pobedio u zakucavanju tako što je preskočio Slavka Vranješa koji je stajao na ramenima Bobija Marjanovića. Priznajem da nisam gledao sve utakmice jer sam stalno imao neke proslave ili sam bio pripit

• Replies 12.3k
  • Views 721.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• šta ja znam. danas sam tatu sahranio. preminuo je pre nekoliko dana. tako da imam strogo lični razlog zbog koga me je minula volja za utakmicom i utakmicama u ovom periodu.   onda se desilo

• @Ted kad se bude za 20 godina prisećao ove sezone, to će izgledati negde ovako Trener nam je bio Saša Obradović, a glavni igrači Francuz Eskort, Novozelanđanin Egzit, Zek Zek Dadumle Lebtejebo Ge

• održao sam obećanje......sekund jedan nisam gledao   gledao sam Šerloka Holmsa, seriju.....od 20 do 23h

Posted Images

23 minutes ago, Ted said:

uh, kao na iglama sam gledao

svi rezultati nam nam idu u prilog u ovom kolu

Sta ima burazeru?

• Popular Post
1 minute ago, BWA said:

Sta ima burazeru?

pa ništa, standardno.....pićke, zezanje, ludilo, some evra, utoka, klijenti, faktička esksproprijacija, vanknjižni održaj.....ovo, ono. i sok od zove, pošto alkohol ne pijem

Sad treba dobiti Real i Barsu, a izgubiti od Monaka kako bi ih pogurali na 2. mesto i da idemo na njih sa 7.:covid19: 

PS Kako to da 1 bard nema smajli ovde?

Kakvo kucanje Egzuma, još zvoni...

7 minutes ago, Ted said:

pa ništa, standardno.....pićke, zezanje, ludilo, some evra, utoka, klijenti, faktička esksproprijacija, vanknjižni održaj.....ovo, ono. i sok od zove, pošto alkohol ne pijem

Cek brate evo ti odgovarajuci soundtrack:

Jos jednom da ponovim - ja prvi nisam verovao da je ovako nesto moguce sto se moglo videti po mojim postovima ovde sa pocetka sezone ali ovo je vrhunski , izuzetan, gotovo neverovatan uspeh za KKP, Obradovica, igrace i nas, bez obzira na visinu budzeta, porez, finansiranje etc.

17-13 u ovakvoj Evroligi, da se igra ovakva kosarka.... neverovatno

Jos nismo u Top8 ali ako stignemo tamo da prijavim da prizeljkujem Real tamo....

SVAKA CAST MAJSTORI

Edited by mozzer

Imam filing da cemo sve do kraja da izgubimo. I svi to znate. I svi to znaju

• Popular Post

Posle sto godina sam otisao da gledam partizan uzivo i bilo je drazesno. 

Mislio sam da si mladji, a ti starac Foco..

• Popular Post

Kojot je Novak Djokovic

25 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Posle sto godina sam otisao da gledam partizan uzivo i bilo je drazesno. 

i baš gavri muni, ni real ni barsa nego ovi 

:fantom:

• Popular Post

giphy.gif?cid=2154d3d735e6d0780add427495

Lepo veče. Očekivao sam pobedu, ali su prevazišli moja očekivanja. Željko reko da se pogleda +- statistika i Aleksinih +18 za 16 minuta upada u oči. Biće teška utakmica za 2 dana protiv Olimpije.

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Bring on la

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.