Jump to content
IGNORED

KKPFC u epizodi 22/23 "It's coming home"

theanswer

Recommended Posts

Posted

Ovo nešto slično ko kad se Trifa kreveljio pored njihove klupe pa svi pričali o tome a niko o porazu od stoka razlike.

• +1 7
Posted
7 minutes ago, BWA said:

Ovo nešto slično ko kad se Trifa kreveljio pored njihove klupe pa svi pričali o tome a niko o porazu od stoka razlike.

Samo ne treba odgovarati.

• +1 1
Posted
8 minutes ago, BWA said:

Ne secam se da smo u Aba ligi ikad imali takav kreveljaski ispad poput Trifinog. Logicno je sto se pricalo o tome..

• +1 1
Posted
6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ne secam se da smo u Aba ligi ikad imali takav kreveljaski ispad poput Trifinog. Logicno je sto se pricalo o tome..

avramovic prošle sezone?

• Haha 1
Posted (edited)

Nakon +17 u jednom trenutku prve četvrtine, u nastavku smo napravili 91-61.

Protiv dvostrukog prvaka Evrope, na njihovom terenu.

Neverovatno.

Plus me ne bi čudilo da je oboren neki rekord ovim šutiranjem bacanja 28/28. Možda i najbitniji podatak od svih.

Edited by Milošica
  • +1 5
Posted (edited)

sevap je da se stari poznanik @Vasilij Zajcev i ovde pojavi i odrzi zdravicu u ovom svetlom trenutku 🥰 #konekad

Edited by snooker
  • +1 3
  • Hvala 1
Posted
31 minutes ago, Milošica said:

Plus me ne bi čudilo da je oboren neki rekord ovim šutiranjem bacanja 28/28. Možda i najbitniji podatak od svih.

Fun fact, i u prošloj utakmici protiv Efesa smo šutirali bacanja 100%, 16/16. 

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
44 minutes ago, Milošica said:

Nakon +17 u jednom trenutku prve četvrtine, u nastavku smo napravili 91-61.

Protiv dvostrukog prvaka Evrope, na njihovom terenu.

Neverovatno.

To sam i ja pomislio sinoc, ali sam pronasao da je Real jednom imao 34/34 bacanja, tako da nismo oborili taj rekord..

Posted

Pokrale nas sudije za taj rekord :cry:

• Tužno 1
Posted
8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

To sam i ja pomislio sinoc, ali sam pronasao da je Real jednom imao 34/34 bacanja, tako da nismo oborili taj rekord..

E jbg.

Neka onda njima rekord, a mi preko njih idemo na F4.

Posted

kod bacanja, najludje da dante, skoro nije sutirao

Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Tačno tako.

Mada i Jure Lalić se jednom možda i više kreveljio kad je zakucao protiv Heliosa.

Posted

bijemo barsu ovde

:sleep:

• +1 1
Posted

ali portali koji posle večerašnjih utakmica izbace tekst kako postoji mogućnost da izduvamo sa dve pobede

:lol:

Posted

Ja ne znam koji djavo se dešava, jel imaju nalog odozgo da brane stub srpstvatm

Slabo ih čitam, ali evo sad gledam “hrabra Zvezda poklekla u Barseloni”, a Partizan kad dobije nešto je u fazonu “Partizan pobedio, ali pao na tabeli”.

• +1 3
  • Haha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...