ZokiAsov Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Fino ispalo na kraju, klinci igrali celu cetvrtu cak i dobili na kraju 2
bradilko Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 (edited) 48 minutes ago, Lord Stef said: Ovaj Kapusta bi lagano isao na 20+ asistencija da mu nisu saigraci prodali gomilu otvorenih suteva samo je aranitovic promasio bar 5 suteva. dobar i ovaj mali jovanovic kod nas. lepo gradjen. naneli odlicno pojacanje ali papapetru pravi fighter Edited October 2, 2022 by bradilko 1
BWA Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 On 1.10.2022. at 0:30, BWA said: Očekujem +25 protiv nemoćnih Cibosa. Danas im gledam roster. Ono je baš tugaljivo. Malo smo podbacili, ali ok. 3
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 jebavao me strim pa više nisam gledao nego što jesam, sad gledam statistiku i neverujem da je brat trifa pokidao sa indx 24 kada je pričao o povređenim igračima želimir je spomenuo i glasa. a to nije prvi put stalno je nešto polupovređen, kljakav, a vidim da je danas igrao 6 i nešto minuta jel se zna šta je sa njim?
garmonbozia Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Danas se drao nešto na njega u fazonu “to je zato što nisi igrao košarku 5 meseci” 1
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 Just now, garmonbozia said: Danas se drao nešto na njega u fazonu “to je zato što nisi igrao košarku 5 meseci” jebeš ga sad, pa ako nije igrao što je kljakav to je jedno, a ako nije igrao što mu ovaj nije davao minute to je opet drugo, al ni jedno nije za to da se želimir dere na njega mora da je nešto treće
ZokiAsov Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jebavao me strim pa više nisam gledao nego što jesam, sad gledam statistiku i neverujem da je brat trifa pokidao sa indx 24 kada je pričao o povređenim igračima želimir je spomenuo i glasa. a to nije prvi put stalno je nešto polupovređen, kljakav, a vidim da je danas igrao 6 i nešto minuta jel se zna šta je sa njim? Deblji je od egzuma i ne moze vola da ubode, al drago mi je sto nije otpisan
*edited by mod Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 3 minutes ago, garmonbozia said: Danas se drao nešto na njega u fazonu “to je zato što nisi igrao košarku 5 meseci” E da to sam čuo, ali pre toga štucnuo strim pa nisam skontao kome priča.
kud u maglu Simoviću Posted October 2, 2022 Posted October 2, 2022 krlja se burek kod ljupčeta i cepa kokiška po jokićevom receptu i njega ćemo u čigotu na mini pripreme ko bucutm kad se ovde priključi brt yam, smajli i aleksica, a bucko stešetm ima da bude harlem globetrotters ima da nema zime
Geo Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Borna Kapusta telo kao kod rekreativca koji nekad adigra basket sa drustvom ali zato neverovatan IQ i osecaj za igru (asistencije u rangu Tea iz najboljih dana) ... Igrao nekada za mladje kategorije Hrvatske(osvajao medalje) a sta se dogodilo sa njim posle toga i sto je igrao samo u nekim hrvatskim Zlatokosama , nije mi jasno ...
Joe D Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 prvi put kad ga neko u ligi skautira i prilagodi odbranu, verovatno ce ti biti jasnije. 3
Jimmy Kowalski Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 Pa dobro, imao je i Filip Covic ovakve partije (sad sam pogledao bas protiv nas drzi rekord sa 14 ass), pa i onaj Pavkovic. Nije da se nikad nije desilo.. 1
Hroničar Posted October 3, 2022 Posted October 3, 2022 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Pa dobro, imao je i Filip Covic ovakve partije (sad sam pogledao bas protiv nas drzi rekord sa 14 ass), pa i onaj Pavkovic. Nije da se nikad nije desilo.. Miljan Pavković i Žuća Mitić - Stokton i Meloun za siromašne.
Recommended Posts