Jimmy Kowalski Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Pantera opteretila kapitenska traka. Usao Rade u njega..
garmonbozia Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 (edited) Afro Trifa nastavlja tamo gde je stao prošle sezone. Nigde. Edited September 24, 2022 by garmonbozia 1
Ted Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 (edited) izledamo kao neka Nemačka ekipa sa gomilom Amera (nemam ništa protiv Amera).....ono, divljina....keš, kolica laganica odluku još nisam doneo dal ću da gledam basket ove sezone. jedino je izvesno da derbi neću gledati. a ako je ovo to....baj, baj osim što na dresu piše Partizan, ja ne vidim tu KKP bilo gde. da gledam Srpski Braunšvajg ili Ludvigzburg, zabole me kurac Edited September 24, 2022 by Ted 1 1 1
J.R. Cash Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 1 minute ago, Ted said: je vidim tu KKP bilo gde VIdis li na klupi? Zanima me kako bi trebalo da izgleda pravi Partizan.
ZokiAsov Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Sramotno drugo poluvreme valjda zeljko utegne do pocetka sezone ovih par dana
BWA Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Pripremne su utakmice, nema razloga za negativu, kao što nije bilo ni razloga za euforiju kad smo prije nekoliko dana dobili Barsu.
Ted Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 1 minute ago, J.R. Cash said: VIdis li na klupi? Zanima me kako bi trebalo da izgleda pravi Partizan. vidm Željka na klupi, ali ovo na terenu mi je diglo pritisak preko svake mere. ako je tako u prijateljskoj, šta će da bude u zvaničnoj. sorry, ali to je krajnje subjektivno. ni prošle sezone se nisam povezao emocionalno sa ekipom. što mi je vrlo čudan osećaj, jer se to retko dešavalo. ono kao, moji su ali nisu moji. sviđaju mi se više reda radi ili iz navike, nego zaista. možda sam navikao na KKP kao nekakav surovi underdog u Evropi, gde se ostavlja "život" na terenu. ovo me mnogo podseća na Nemačke, Ruske ili Turske konfekcijske klubove koji su me uvek nervirali. možda tako mora, ne znam, nisam pametan. 3
Heaviside Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Kapiram skroz o čemu pričaš. Imao sam isti osećaj za neke naše sastave u onih par godina kada smo imali gomilu stranaca. Aleksa je recimo karakteran igrač, a Tristan interesantan prospekt. Možeš zbog njih inicijalno da gledaš pa ti možda i priraste srcu ekipa.
BWA Posted September 24, 2022 Posted September 24, 2022 Ovo je tim za top 8 EL. Možda na prvu podsjeća na Ulm, ali kad se počne ozbiljno igrati zalicice na Pao iz najboljih dana.
Recommended Posts