Constantin Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 Just now, kud u maglu Simoviću said: otićiće kad vam napravi tončev arenu Gde....u Božicu ? 1 Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 4, 2023 Author Share Posted June 4, 2023 4 minutes ago, Captain_Darling said: I ko ce sad Ivicu da otera, ostade taj dozivotno... Ivica je trazio kad je dolazio kontinuitet i odredio nekih 7 godina. Tada je rekao da ce se sam povuci ako ne pravi rezultate a evo vec drugi put opstajemo u poslednjoj sekundi. Da ima rec i obraz sam bi otisao. Ipak pare su mnogo sladje od obraza i reci. Videcemo! Opet pitanje se postavlja sta posle..... Ne mora da krene nuzno na bolje. Sta ako dodju lesinari ?! A ima ih, ima mnogo gorih od Ivice ! Nadam se kao i uvek najboljem ishodu. A sto se nas tice treba uskoro otvoriti novu temu. Dobrovoljac za otvaranje nove teme ima li ga ??? 😁 1 Link to comment
Constantin Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 1 minute ago, MaErAkLoIJA said: Dobrovoljac za otvaranje nove teme ima li ga ??? 😁 Ima..... Spoiler ti... 1 Link to comment
Gradina Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Ono mali nije kriv sto ga guraju. Ima potencijala ali jedno dve godine ranije gurnut u vatru. Jok ja sam kriv Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 4, 2023 Author Share Posted June 4, 2023 23 minutes ago, Constantin said: Ima..... Hide contents ti... Dve godine otvaram i ponovo bih ali mislim da me sreca napusta. Ne bih da izbaksuziram sledecu godinu. Mislim... vidis da mi ne ide 😁 1 Link to comment
Gradina Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 51 minutes ago, Captain_Darling said: I ko ce sad Ivicu da otera, ostade taj dozivotno... Oterati Propadala krivičnim prijavama . . . U toku . . . 2 Link to comment
Constantin Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 14 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Dve godine otvaram i ponovo bih ali mislim da me sreca napusta. Ne bih da izbaksuziram sledecu godinu. Mislim... vidis da mi ne ide 😁 OK...ako nema još zainteresovanih...za dan-dva ću ja. I onako nemamo šta da žurimo, sad ima da bude šuneli do sredine Jula... 3 Link to comment
Gradina Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 A Šarac kad ozdravi jel se vraća 🤣🤣🤣 Link to comment
Gradina Posted June 4, 2023 Share Posted June 4, 2023 3 hours ago, Constantin said: Elem...na kraju beše i poruka za Upravu...ali njima obraz djon...pa, nema veze. Ugazio taj djon u govna toliko duboko da ne mož ga opere ni sva voda Savsko Dunavskog ušća. Link to comment
cvetanoovic17 Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Dok jedni slave , drugi se pojačavaju za narednu sezonu.. Crni u Vojvodini Link to comment
MaErAkLoIJA Posted June 5, 2023 Author Share Posted June 5, 2023 8 hours ago, Gradina said: Ugazio taj djon u govna toliko duboko da ne mož ga opere ni sva voda Savsko Dunavskog ušća. Mislim da ce mracis jos dugo, dugo na ovaj forum 🤣🤣🤣 Koliko vidim ovaj nema nameru da si ide a kako rece "nikad vise", to mi zvuci kao da ce da bude tu dok ne otegne papke 🤣🤣🤣 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/toncev-u-narodnjackom-zanosu-radnicki-nikad-vise-u-ovakvoj-situaciji-video/453184 Link to comment
zikaPantelej Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 Ono skandirali su i terziću svojevremeno, VV-ima u partizanu i dalje skandiraju pa ne jebavaju da idu... Biće ispada premija da u sklopu priče "da se ovo nikad ne ponovi, menjamo stvari iz korena.." otera makar onaj što ne ume dve boje da posloži na sebi, nego meša žuto i dreč zeleno... Boban sekretar našeg doba... Link to comment
Gradina Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 6 hours ago, zikaPantelej said: Ono skandirali su i terziću svojevremeno, VV-ima u partizanu i dalje skandiraju pa ne jebavaju da idu... Biće ispada premija da u sklopu priče "da se ovo nikad ne ponovi, menjamo stvari iz korena.." otera makar onaj što ne ume dve boje da posloži na sebi, nego meša žuto i dreč zeleno... Boban sekretar našeg doba... Pa red bi bio Link to comment
Gradina Posted June 5, 2023 Share Posted June 5, 2023 10 hours ago, MaErAkLoIJA said: Mislim da ce mracis jos dugo, dugo na ovaj forum 🤣🤣🤣 Koliko vidim ovaj nema nameru da si ide a kako rece "nikad vise", to mi zvuci kao da ce da bude tu dok ne otegne papke 🤣🤣🤣 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/toncev-u-narodnjackom-zanosu-radnicki-nikad-vise-u-ovakvoj-situaciji-video/453184 Dečko ja ne mračim no svetlnd palim da vidi ko ne vidi. Jbg nisam ja kriv što sam par koraka u saznanjima ispred npr tebe. Neki na forumu znaju koliko puta sam bio ispred jer sam im u privatnim porukama saopštavao a na forumu zbog tebi i sličnih , koji kažu da mračim,izostavljao neke informacije. Pozdrav. Link to comment
Recommended Posts