Constantin Posted May 17, 2023 Posted May 17, 2023 16 minutes ago, W.F.C. said: Spartak u ponedeljak. Neverovatni termini ovog proleca, ali ko ih sisa Ćuti kad nije od 12,15 ili 13,30 č.......u 18,00....po ladovinu.
Gradina Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 @Constantin šta sam ti rekao da nas dobijaju svi bivši treneri, pa i ovaj
Constantin Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 7 minutes ago, Gradina said: @Constantin šta sam ti rekao da nas dobijaju svi bivši treneri, pa i ovaj Kombinacije da ostanu "braća" u SLS i čini mi se da rekoh da trte Javor....
Constantin Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Just now, Gradina said: Rosić još u pritvoru ? Ne...brani se sa slobode.
Gradina Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 (edited) 3 hours ago, Constantin said: Ne...brani se sa slobode. Pa što ne brani Edited May 22, 2023 by Gradina
Gradina Posted May 22, 2023 Posted May 22, 2023 Ruku na ❤️ voleo bi da ispadnemo . Pa derbi na Old Trafordu. Pa Leskovcčani da karaju žuto govno Propadala ( ako ga do tad ne uhapse ) Će dodje naplata za uplate na PSG. Će dodje naplata i za RIS i Alakince i Dinamo Vranje i našeg Sindju što ga drvce pojeba lani. Kada GAT ispadne na dostojanstven način porazom u zadnjem kolu , Radnik izbori baraž uz Javor eto nas kao vicešampiona od pozadi. Živi bili pa videli. Idu izbori . . .
zikaPantelej Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 6 hours ago, Gradina said: Pa što ne brani Videh ga pre neki dan.. onaj ne deluje više da je sam svoj... Totalno odsutan po pogledu
zikaPantelej Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 6 hours ago, Gradina said: Ruku na ❤️ voleo bi da ispadnemo . Pa derbi na Old Trafordu. Pa Leskovcčani da karaju žuto govno Propadala ( ako ga do tad ne uhapse ) Će dodje naplata za uplate na PSG. Će dodje naplata i za RIS i Alakince i Dinamo Vranje i našeg Sindju što ga drvce pojeba lani. Kada GAT ispadne na dostojanstven način porazom u zadnjem kolu , Radnik izbori baraž uz Javor eto nas kao vicešampiona od pozadi. Živi bili pa videli. Idu izbori . . . Ako, nek ispadnemo, ova ekipa i ljudi oko nje i ne deluju da su za bolje. Sve prejebotine neke teške, a igrači da pod moranje igraju zajedno, inače bi se međusobno potepali da mogu...
Constantin Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 9 hours ago, Gradina said: Pa što ne brani Pa kažem ti...pustili ga da se brani, a ne da brani.
zikaPantelej Posted May 23, 2023 Posted May 23, 2023 Ne verujem dok ne bude "pravnosnazno"... a i nista jos nije gotovo, ima potencijalno baraz...
Recommended Posts