Constantin Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 16 minutes ago, W.F.C. said: Spartak u ponedeljak. Neverovatni termini ovog proleca, ali ko ih sisa Ćuti kad nije od 12,15 ili 13,30 č.......u 18,00....po ladovinu. Link to comment
Gradina Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Meni neko da objasni šta se dešava sa Ajdarom ? Link to comment
Gradina Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 @Constantin šta sam ti rekao da nas dobijaju svi bivši treneri, pa i ovaj Link to comment
Constantin Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 7 minutes ago, Gradina said: @Constantin šta sam ti rekao da nas dobijaju svi bivši treneri, pa i ovaj Kombinacije da ostanu "braća" u SLS i čini mi se da rekoh da trte Javor.... Link to comment
Constantin Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Just now, Gradina said: Rosić još u pritvoru ? Ne...brani se sa slobode. Link to comment
Gradina Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 (edited) 3 hours ago, Constantin said: Ne...brani se sa slobode. Pa što ne brani Edited May 22, 2023 by Gradina Link to comment
Gradina Posted May 22, 2023 Share Posted May 22, 2023 Ruku na ❤️ voleo bi da ispadnemo . Pa derbi na Old Trafordu. Pa Leskovcčani da karaju žuto govno Propadala ( ako ga do tad ne uhapse ) Će dodje naplata za uplate na PSG. Će dodje naplata i za RIS i Alakince i Dinamo Vranje i našeg Sindju što ga drvce pojeba lani. Kada GAT ispadne na dostojanstven način porazom u zadnjem kolu , Radnik izbori baraž uz Javor eto nas kao vicešampiona od pozadi. Živi bili pa videli. Idu izbori . . . Link to comment
zikaPantelej Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 6 hours ago, Gradina said: Pa što ne brani Videh ga pre neki dan.. onaj ne deluje više da je sam svoj... Totalno odsutan po pogledu Link to comment
zikaPantelej Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 6 hours ago, Gradina said: Ruku na ❤️ voleo bi da ispadnemo . Pa derbi na Old Trafordu. Pa Leskovcčani da karaju žuto govno Propadala ( ako ga do tad ne uhapse ) Će dodje naplata za uplate na PSG. Će dodje naplata i za RIS i Alakince i Dinamo Vranje i našeg Sindju što ga drvce pojeba lani. Kada GAT ispadne na dostojanstven način porazom u zadnjem kolu , Radnik izbori baraž uz Javor eto nas kao vicešampiona od pozadi. Živi bili pa videli. Idu izbori . . . Ako, nek ispadnemo, ova ekipa i ljudi oko nje i ne deluju da su za bolje. Sve prejebotine neke teške, a igrači da pod moranje igraju zajedno, inače bi se međusobno potepali da mogu... Link to comment
Constantin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 9 hours ago, Gradina said: Pa što ne brani Pa kažem ti...pustili ga da se brani, a ne da brani. Link to comment
Constantin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 De be, polako, ode ti do Džarovskog 1 Link to comment
Constantin Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Će ostanemo izgleda, kažnjena Kolubara... 1 Link to comment
zikaPantelej Posted May 23, 2023 Share Posted May 23, 2023 Ne verujem dok ne bude "pravnosnazno"... a i nista jos nije gotovo, ima potencijalno baraz... Link to comment
Recommended Posts