Jump to content

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

Featured Replies

Just now, kud u maglu Simoviću said:

otićiće kad vam napravi tončev arenu

Gde....u Božicu ? :D

• Replies 3.1k
  • Views 131.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• zikaPantelej
    zikaPantelej

Ja da si olakšam dušu kao Nišlija i navijač Radničkog pa da idem na kraću pauzu od istog. Ne verujem da će duže od par meseci trajati, jer isuviše volim svoj klub da bi jedan rezultat to promenio. Pra

• Rumpelstiltskin
    Rumpelstiltskin

Dragi gosti na temi. Jebite nas. Jerbo smo za jebanje.

• Captain_Darling
    Captain_Darling

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/bomba-u-nisu-lalatovic-ponovo-trener-radnickog/429795

Posted Images

• Author
4 minutes ago, Captain_Darling said:

I ko ce sad Ivicu da otera, ostade taj dozivotno...

Ivica je trazio kad je dolazio kontinuitet i odredio nekih 7 godina.

Tada je rekao da ce se sam povuci ako ne pravi rezultate a evo vec drugi put opstajemo u poslednjoj sekundi. Da ima rec i obraz sam bi otisao. Ipak pare su mnogo sladje od obraza i reci.

Videcemo!

Opet pitanje se postavlja sta posle.....

Ne mora da krene nuzno na bolje.

Sta ako dodju lesinari ?!

A ima ih, ima mnogo gorih od Ivice !

Nadam se kao i uvek najboljem ishodu.

A sto se nas tice treba uskoro otvoriti novu temu.

Dobrovoljac za otvaranje nove teme ima li ga ??? 😁

1 minute ago, MaErAkLoIJA said:

Dobrovoljac za otvaranje nove teme ima li ga ??? 😁

Ima.....

Spoiler

ti...:D

1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

Ono mali nije kriv sto ga guraju. Ima potencijala ali jedno dve godine ranije gurnut u vatru.

Jok ja sam kriv

• Author
23 minutes ago, Constantin said:

Ima.....

Hide contents

ti...:D

Dve godine otvaram i ponovo bih ali mislim da me sreca napusta. Ne bih da izbaksuziram sledecu godinu.

Mislim... vidis da mi ne ide 😁

51 minutes ago, Captain_Darling said:

I ko ce sad Ivicu da otera, ostade taj dozivotno...

Oterati Propadala krivičnim prijavama . . . U toku . . .

14 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Dve godine otvaram i ponovo bih ali mislim da me sreca napusta. Ne bih da izbaksuziram sledecu godinu.

Mislim... vidis da mi ne ide 😁

OK...ako nema još zainteresovanih...za dan-dva ću ja. I onako nemamo šta da žurimo, sad ima da bude šuneli do sredine Jula...

A Šarac kad ozdravi jel se vraća 🤣🤣🤣

Ocemo Lalata

3 hours ago, Constantin said:

Elem...na kraju beše i poruka za Upravu...ali njima obraz djon...pa, nema veze.

Ugazio taj djon u govna toliko duboko da ne mož ga opere ni sva voda Savsko Dunavskog ušća.

Dok jedni slave , drugi se pojačavaju za narednu sezonu.. Crni u Vojvodini 

Screenshot_20230605_050402.jpg

• Author
8 hours ago, Gradina said:

Ugazio taj djon u govna toliko duboko da ne mož ga opere ni sva voda Savsko Dunavskog ušća.

Mislim da ce mracis jos dugo, dugo na ovaj forum 🤣🤣🤣

Koliko vidim ovaj nema nameru da si ide a kako rece "nikad vise", to mi zvuci kao da ce da bude tu dok ne otegne papke 🤣🤣🤣

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/toncev-u-narodnjackom-zanosu-radnicki-nikad-vise-u-ovakvoj-situaciji-video/453184

Ono skandirali su i terziću svojevremeno, VV-ima u partizanu i dalje skandiraju pa ne jebavaju da idu...

Biće ispada premija da u sklopu priče "da se ovo nikad ne ponovi, menjamo stvari iz korena.." otera makar onaj što ne ume dve boje da posloži na sebi, nego meša žuto i dreč zeleno... 

Boban sekretar našeg doba...

6 hours ago, zikaPantelej said:

Ono skandirali su i terziću svojevremeno, VV-ima u partizanu i dalje skandiraju pa ne jebavaju da idu...

Biće ispada premija da u sklopu priče "da se ovo nikad ne ponovi, menjamo stvari iz korena.." otera makar onaj što ne ume dve boje da posloži na sebi, nego meša žuto i dreč zeleno... 

Boban sekretar našeg doba...

Pa red bi bio

10 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Mislim da ce mracis jos dugo, dugo na ovaj forum 🤣🤣🤣

Koliko vidim ovaj nema nameru da si ide a kako rece "nikad vise", to mi zvuci kao da ce da bude tu dok ne otegne papke 🤣🤣🤣

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/toncev-u-narodnjackom-zanosu-radnicki-nikad-vise-u-ovakvoj-situaciji-video/453184

Dečko ja ne mračim no svetlnd palim da  vidi ko ne vidi. Jbg nisam ja kriv što sam par koraka u saznanjima ispred npr tebe. Neki na forumu znaju koliko puta sam bio ispred jer sam im u privatnim porukama saopštavao a na forumu zbog tebi i sličnih , koji kažu da mračim,izostavljao neke informacije. Pozdrav.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout