Dimitrije Posted February 13, 2023 Author Posted February 13, 2023 4 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Фуј A vi da ste u njegovoj situaciji bi uradili sta? 1 1
red star forever Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Šta se ovdje zapravo dešava, nešto sam propustio - da li naša uprava ima problem sa Vidićem? 1
John Coltrane Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 3 hours ago, Dimitrije said: A vi da ste u njegovoj situaciji bi uradili sta? Trepnuli. 4
Moća Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 1 hour ago, red star forever said: Šta se ovdje zapravo dešava, nešto sam propustio - da li naša uprava ima problem sa Vidićem? Ima, podržaće Nedimovića tako je naredio duh koji lebdi. 1
hrkljush boys_2 Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Odron od kluba, Milojevic jadan ponovo dozvoljava da se posprdaju sa njim, kao onomad sa Ohijem, sad mu ne dozvoljavaju ni da progovori. 1
Hroničar Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Da li je, zaista, moguće da u ovoj raspaloj državi treba lobirati i stavljati znak pitanja pored Nemanje Vidica??!! Da li je to realno i da li je moguće??!! Ako čovek hoce da se kandiduje, treba mu prosuti crveni tepih i odmah ga ustoličiti, a ne da se pojavljuje protivkandidat koji je favorit da ga dobije na izborima za predsenika FSS-a...Kad pomisliš da smo kao društvo dotakli dno i da ništa više ne može da te iznenadi, izgleda da uvek može gore. 5
dragance Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Ja ne bih voleo da Vidić postane predsednik FSS, jer bi se nehotice uprljao ili bi ga govna sabotirala i uništila. Pare mu ne trebaju, kao ni “status”. Ima globalno i jedno i drugo. FSS ni Srbija kakva je sada ne zaslužuje jednog velikana kao Nemanju. 2
Profesionalac Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Evo i Mladenović se javio da objasniTM kako je Vidić trebao prvo da dođe u klub na konsultacije 1 2
Hroničar Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Ove glavešine koje vode Zvezdu čine sve da mi se ogadi klub za koji navijam od malih nogu. Bez obzira što oni neće nikada biti veći od kluba, na žalost, trenutno imaju veliki uticaj
kralj Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 Na stranu sva ta gamad iz uprave, ali na čemu se temelji bilo kakav optiimizam da bi Vidić bio dobro birokratsko rešenje? Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Recommended Posts