Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Pešić će nas koštati 3 boda danas. 

Što nije probao Mijatovića jbt…

Posted

Ne znam šta dižu loptu kad vetar totalno promeni pravac.
Sve u svemu isti q kao i ranije ,ovi igrali bunker,vremenski uslovi očajni ,mi bez špica ,to je to.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Na kraju uveo Milunovica kao napadaca. 

Posted

Inače mogao sam da vam javim rezultat pre meča. Nameštaljka, kaže mi jedan poznanik, igraće 1-1 u čast Mihajloviću.

Posted

Pre svega njima je takmicarski duh u kanalu...

Posted
Just now, elementary said:

Inače mogao sam da vam javim rezultat pre meča. Nameštaljka, kaže mi jedan poznanik, igraće 1-1 u čast Mihajloviću.

Ajde?

Posted

Pouzdan recept neuspjeha je gubljenje bodova na svom terenu!

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Posted

Sve zavisi od Partizana.  Ako oni budu imali "prolece", uzece titulu.   Zvezdin tim ne izgleda sampionski.  Nisu losi, ali nisu za prvaka.

Posted

bljutavo opet, ni glave, ni repa. 

ja stvarno ne simpatisem ovog pesica, valjda ce onaj napadac koji ce doci na leto biti barem solidan. crnogorca, spica koji ne daje golove, smo valjda doveli da bi bio zamena pesicu u ovakvim utakmicama, da ne bi uvodio miluna.

teren izgleda lose. znam da je zima, ali ovakav je bio i na jesen. nadam se da ce i to srediti po zavrsetku prvenstva.

Posted

Zvezdin trener je krenuo nasumice u totalnu ofanzivu u drugom poluvremenu bez ikakvog plana kako da to pretvori u gol.  Ni jedna izmena mu se nije pokazala kao dobra.  Zvezda jos uvek debelo zavisi od Kataijeve magije i od Ivaniceve kreacije (koji je nazalost odigrao totalno odsutno).  Dakle nista novo uprkos novih pojacanja i podmladjivanja.

Posted

Dobro sad, da ne preterujemo, ama bas nista ne zavisi od Partizana koji je jos grdji i ima 8 bodova minusa. Zvezda ce sigurno uzeti titulu, ali ce u ligi sampiona svaki mec biti ekstremno neprijatan, a brojni negativni rekordi ugrozeni.

• +1 1
Posted

Драго ми је да је остало 1-1 јер би неком побједом било прикривено колико ово слабо изгледа.

Оно што је добро, Виго изгледа као фудбалер, што је велики апгрејд у односу на досадашње десне бекове.

Posted
2 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Драго ми је да је остало 1-1 јер би неком побједом било прикривено колико ово слабо изгледа.

Оно што је добро, Виго изгледа као фудбалер, што је велики апгрејд у односу на досадашње десне бекове.

mislim da upravu i ne interesuje mnogo kako izgledamo, njih samo interesuje da se osvoji prvenstvo i digne lova od ucesca u ligi sampiona. naravno, ako pocnemo da gubimo bodove i pocne panika, onda ce biti cupanja kose, samo tada moze biti kasno.