January 21, 20232 yr 1 hour ago, nahbar said: Ova Zvezda 2 bila druga u ligi Mozda treca... ima tu mnogo rupa i rupetina, desni bek, centralni bek, ceo vezni red je krsh krsheva, nema napadaca, nema krila... bas los tim... kao i trener uostalom. I debil koji kupuje i prodaje igrace.
January 22, 20232 yr 2 hours ago, John Coltrane said: Jel gledao neko Alex Viga? @Budja može pomoć. Prvi put cujem.
January 22, 20232 yr Pozajmica do juna ili januara 2024, nisam siguran, a posle otkup 2M evra Navodno u Indepedienteu bio prvi desni bek. A mi i dalje nemamo napadaca, imamo Pesica koji je hronicno povredjen, imamo Kataia koji je "lazna" 9 i malog Mijatovica koji je sve samo ne centarfor. Mustafa nije ni za Bezaniju i to drugi tim...
January 22, 20232 yr Na klupi su: Borjan, Miladinović, L. Nikolić, Eraković, Pankov, Azarov, Sanogo, Krstičić, Kanga, Ivanić, Bukari, Katai, Motika, Mituljikić, Kulibali. Edited January 22, 20232 yr by Milosh76
January 22, 20232 yr Meni Gobeljin govor tijela govori da će nešto uprskati, tbilisinac se okrenuo pored njega i šutnuo neometano u mrežu.Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
January 22, 20232 yr Vasiljevićev prvi gol, kroz njega prođe bukvalno, nejasno je i da niko ne ide u blok u zoni udarca. Kad od 3 igrača koji treba da grade igru su 2 Srnić i Nikolić onda je i fudbal nalik na njih dvojicu - nikakav. Ovaj Kamara ih pojede obojicu
January 22, 20232 yr Author Dinamo je dobar, brzo iznose loptu i opasno napadaju. Tome doprinosi nas slab vezni red, posebno Srnic i Nikolic gde ovaj prvi ne zna a ovaj drugi po obicaju izbegava duele a ne uspeva ni da kreira ni da napravi dobar pas. Polovina nasih igraca su staticni, ne otvaraju se, dok manji broj njih (ponajvise Kangva i Prucev pa i Mijatovic trce vise od ostalih). Kod nasih se najvise istice Kangva. Dragovic ponovo u prvoj postavi. Meni svaku utakmicu u kojoj on ne igra podgreva bojazan da nas uskoro napusta.
January 22, 20232 yr I da, po 100. put ali moram, nepodnošljivo je slušati ove krtetenčine sa Zvezda tv. I arena je smeće, ali ovo je još nivo niže.