Jump to content

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Featured Replies

1 hour ago, nahbar said:

Ova Zvezda 2 bila druga u ligi

Mozda treca... ima tu mnogo rupa i rupetina, desni bek, centralni bek, ceo vezni red je krsh krsheva, nema napadaca, nema krila... bas los tim... kao i trener uostalom. I debil koji kupuje i prodaje igrace.

• Replies 8.5k
  • Views 416.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vratio se kao trener, ne postaje se legenda samo kao igrač, niti postoje neki egzaktni kriterijumi za taj status. Meni on jeste jedan od simbola zvezde, možda zato što sam počeo da idem na stadion kad

• Pa ko dade Mijatovicu da sutira penal protiv Holandjana?!

• Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić uplatio je značajan novčani iznos na račun koji je otvoren kao vid humanitarne pomoći za nastradale. Pored toga, Pešić je poslao i humanitarnu pomoć u vidu hran

Posted Images

Jel gledao neko Alex Viga? @Budja može pomoć. 

2 hours ago, John Coltrane said:

Jel gledao neko Alex Viga? @Budja može pomoć. 

Prvi put cujem.

Riverov igrač, bio na pozajmici u Independienteu, sad ga poslali kod nas. 

Pozajmica do juna ili januara 2024, nisam siguran, a posle otkup 2M evra :lolol:

Navodno u Indepedienteu bio prvi desni bek.

A mi i dalje nemamo napadaca, imamo Pesica koji je hronicno povredjen, imamo Kataia koji je "lazna" 9 i malog Mijatovica koji je sve samo ne centarfor.

Mustafa nije ni za Bezaniju i to drugi tim...

Danas od 15h nova kontrolna utakmica, protivnik Dinamo Tbilisi.

326449388_1919881731686465_8254023258934

Na klupi su: Borjan, Miladinović, L. Nikolić, Eraković, Pankov, Azarov, Sanogo, Krstičić, Kanga, Ivanić, Bukari, Katai, Motika, Mituljikić, Kulibali.

Edited by Milosh76

• Author

Ima li neki link za utakmicu?

Dobro je Vasiljević skide ispod prečke

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Preokrenuse djurdjini...

Meni Gobeljin govor tijela govori da će nešto uprskati, tbilisinac se okrenuo pored njega i šutnuo neometano u mrežu.

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Vasiljevićev prvi gol, kroz njega prođe bukvalno, nejasno je i da niko ne ide u blok u zoni udarca. Kad od 3 igrača koji treba da grade igru su 2 Srnić i Nikolić onda je i fudbal nalik na njih dvojicu - nikakav. Ovaj Kamara ih pojede obojicu

• Author

Dinamo je dobar, brzo iznose loptu i opasno napadaju.  Tome doprinosi nas slab vezni red, posebno Srnic i Nikolic gde ovaj prvi ne zna a ovaj drugi po obicaju izbegava duele a ne uspeva ni da kreira ni da napravi dobar pas.  Polovina nasih igraca su staticni, ne otvaraju se, dok manji broj njih (ponajvise Kangva i Prucev pa i Mijatovic trce vise od ostalih). Kod nasih se najvise istice Kangva.

Dragovic ponovo u prvoj postavi.  Meni svaku utakmicu u kojoj on ne igra podgreva bojazan da nas uskoro napusta.

I da, po 100. put ali moram, nepodnošljivo je slušati ove krtetenčine sa Zvezda tv. I arena je smeće, ali ovo je još nivo niže.