Dimitrije Posted January 21, 2023 Author Posted January 21, 2023 1 minute ago, Bright Billy said: Nisam gledao prvo, ko je dao gol? Lazar Nikolic 1
Dankan Ajdaho Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Zbog čega smo prisiljeni da posmatramo ovo groblje kućnih ljubimaca?
Ćenta Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Realizacija je tankosava, ostalo sve isto nit smrdi nit miriše....Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Dimitrije Posted January 21, 2023 Author Posted January 21, 2023 Vrlo dobro prvo poluvreme, dobro kretanje, dobro postavljanje, dobar pritisak na zadnju liniju,... uglavnom sve dobro osim realizacije. Drugo poluvreme, posebno poslednjih pola sata, mnogo slabije. Ocekivalo se da prvo poluvreme odigramo dominantno jer smo igrali sa prvom postavom. Od drugopozivaca, Lekic i dalje najbolji, Prucev tu odmah uz njega. U prvom poluvremenu dobri i Iraklije i Lazar Nikolic. Srnic, Mustafa i Motika - tiha jeza. Pankov ne ume da iznese loptu pod pritiskom i u takvim situacijama vise preti nasem golu nego sto ga cuva.
levi Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 1 hour ago, elementary said: Čudan prelazni, doveli beka ostali verni sebi, doveli dva desna beka odjednom
Bright Billy Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 Od mladjih igraca rus, iraklije i lekovic definitivno imaju potencijal...
Dimitrije Posted January 21, 2023 Author Posted January 21, 2023 Djurdjijanske, kako se nazivala Gruzija u doba moje bake.
Dimitrije Posted January 21, 2023 Author Posted January 21, 2023 39 minutes ago, levi said: ostali verni sebi, doveli dva desna beka odjednom S obzirom na mogucnost da nas na leto napuste Gobeljic i/ili Rodic, dva nova beka nisu na odmet. Sada nam treba neko u klubu ko zna spanski zarad komunikacije sa novim bekom.
nahbar Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 On 15.1.2023. at 15:52, Milosh76 said: U drugom poluvremenu će igrati Vasiljević – Gobeljić, Eraković, Pankov, Rodić – Mijailović, Krstičić, Kangva, Mituljikić, Prucev – Katai. Ova Zvezda 2 bila druga u ligi
Bright Billy Posted January 21, 2023 Posted January 21, 2023 1 hour ago, Dimitrije said: Djurdjijanske, kako se nazivala Gruzija u doba moje bake. Kolko ja znam oni sami sebe tako zovu. Gruzija i gruzini su ruski prevod i oni to ne vole...
Recommended Posts