Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

Shvatam ja vasu poentu i uvazavam je.  Ja licno preferiram strebere od alfa mangupa i smekera u svim sferama zivota zato sto sam po prirodi streber.  Medjutim, to ne znaci da nekog alfa mangupa, kao sto je bio Sekularac, u svojoj hijerarhiji omiljenih igraca necu da postavim iznad najuspesnijih fudbalskih strebera, kao sto je na primer Dzaja.   Sto se tice M. Milojevica, ja bih jos sacekao da vidimo kakve ce rezultate da postigne prvo u domacoj ligi a zatim i u Evropi, pa onda da sudimo.

Posted
37 minutes ago, Dimitrije said:

Shvatam ja vasu poentu i uvazavam je.  Ja licno preferiram strebere od alfa mangupa i smekera u svim sferama zivota zato sto sam po prirodi streber.  Medjutim, to ne znaci da nekog alfa mangupa, kao sto je bio Sekularac, u svojoj hijerarhiji omiljenih igraca necu da postavim iznad najuspesnijih fudbalskih strebera, kao sto je na primer Dzaja.   Sto se tice M. Milojevica, ja bih jos sacekao da vidimo kakve ce rezultate da postigne prvo u domacoj ligi a zatim i u Evropi, pa onda da sudimo.

svakako, treba sacekati miloja, ne kazem.

nisam ni ja ljubitelj mangupskog pristupa balkanske vrste, vise volim sisteme gde stvari ne zavise od trenutne inspiracije jednog mangupa, samo mi se cini da je zvezda daleko od sredjenog sistema, i sve dok je tako, streber trener nece imati mnogo podrske koja ce mu biti potrebna za uspeh. videcemo, mozda nas uprava iznenadi i, u slucaju direktnog plasmana u ls, poslusa zelje trenera.

Posted

Danas od 15h utakmica protiv Kopra.

• +1 1
Posted (edited)

Prema rasporedu letova, dolazak Aleksa Viga se očekuje u subotu u hotel “Kalista”, kada će šampion Srbije da dobije još jednog aduta za prolećni deo sezone.

Dugo se vagalo, ali kako je najavio naš portal, odlučeno je da Argentinac radi sa ekipom u Turskoj do 27. januara i da zatim po povratku u Beograd odradi lekarske preglede.

Desni bek je pozajmljen do kraja sezone od argentinskog giganta sa pravom otkupa za cenu od oko dva miliona dolara

Aleks Vigo je rođen 28. aprila 1999. godine u Kolastine Suru, u Argentini i juniorski staž proveo je u ekipi Kolona, gde je načinio i prve seniorske korake i odigrao 44 utakmice. Nisu njegove partije prošle nezapaženo, te je ubrzo zadužio dres River Plejta za koji je odigrao 19 utakmica, s tim da je godinu pre dolaska u Zvezdu, nosio dres Independijentea gde je bio nezamenjiv kraj desne aut linije i na 42 meča postigao gol. 

Edited by Milosh76
  • +1 1
Posted
3 hours ago, hrkljush boys_2 said:

Danas od 15h utakmica protiv Kopra.

Borjan, L. Nikolić, Eraković, Milunović, Azarov, Mijailović, Kanga, Ivanić, Mitrović, Bukari i Katai.

• Hvala 1
Posted

Da više i Gaučos stigne, pa da ga uskoro i vidimo. Još jednog sunarodnjaka mu špica i to je to.

• +1 1
Posted

Biće argentinska četvrt u begeu

Sent from my NTN-LX1 using Tapatalk

• +1 5
  • Haha 1
Posted

Čudan prelazni, doveli beka smile.png ,takodje i onaj iz Slavije je dobar igrač.
Nisam gledao ove pripreme, ima nekih promena u igri, neke nove ideje ?

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted

Djeluje da pkušavaju odigrati visoko gore. Lijep gol Nikolića, Bukari najbolji u pp.

• +1 1
Posted (edited)

A jebo ih više ovaj Mustafa...:frust:

Sve sa Pankovim... :frust:

Edited by hrkljush boys_2
  • +1 1
Posted

Sad pustio prenos ,ni meni vise nije jasno čemu ovaj Mustafa ,dečko nema kvalitet to smo već utvrdili što puta,džaba brzina ,nema kvalitet za našu ekipu.
Vidim da se Azarov dosta oslobodio ,biće on dobar .

• +1 1
Posted

Mustafa je tu da bi imao ko da nas nervira kad nema srnica i gobelje.

Argentinac stigao, gleda utakmicu...

• +1 3
Posted

Ušli Gobeljic i Srnic uz Mustafu i još par talenata, prekidam prenos. Nema potrebe, gledacu kad krenemo zvanične, ove sam dovoljno gledao.

• Hvala 1
Posted

Nisam gledao prvo, ko je dao gol?