hrkljush boys_2 Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Lučić ostaje sto je nacelno dobro, poznavajuci Stankovica, tesko ce do neke ozbiljnije minutaze, dabogdo da grijesim.
Milosh76 Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Crvena zvezda sprema završni udarac u letnjem prelaznom roku - pred povratkom na stadion "Rajko Mitić" nalazi se Aleksandar Pešić. Posao je u finalnoj fazi, saznaje Sport klub.
hrkljush boys_2 Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 O.mati mila, pa zasto? Zasto? Nadam se da je patka.
los borrachos Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Ne verujem, spominjali su "dogovor sa Ohijevim menadzerom" sto u prevodu znaci da ce njega da prodaju čim dovedu spica. Pesica cenim, mislim da je bio dosta potcenjen od navijaca kad je igrao kod nas, ali ocekivao sam ipak neki potencijalni "high reward" potez a ovo je sve osim toga, takoreci panicno bezanje u siguricu. Ocigledno su istrošili takve opcije, ili su od starta bile nerealne. Imao sam zelju da vidim Mustafu kao najisturenijeg u ovim pripremnim utakmicama ali je Stankovic cak i Bena i Kataija stavljao tu pre njega, pa cisto sumnjam da razmislja u tom pravcu, a voleo bih da vidim kako bi Zvezda izgledala sa fizicki i motoricki iznadprosecnim igracem napred, koji deluje i da fudbalski zna nesto.
Dimitrije Posted July 7, 2022 Author Posted July 7, 2022 Dok je igrao u Zvezdi, Pesic je bio vrlo efikasan (sto je isto tako pokazao i u nekim drugim klubovima za koje je igrao). Medjutim, ja ga slabo pamtim jer dok je Pesic igrao u Zvezdi, glavni centarfor je bio harizmaticni Boaci koji je isto tako dobro pogadjao. Njih dvojca su u jednoj sezoni postigli 44 gola! Tesko da ce taj duo ponovo da zaigra u Zvezdi, ali ako Pesic odista dodje u Zvezdu i nastavi da stancuje golove, dobrodosao je.
Ratamahatta Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 (edited) Za domacu ligu je odlican, i prvi put je bio Secam se par scena kad je ulazio, tipa protiv Krasnodara i Kelna u Beogradu - on covek nesto s leve strane kretao da udje s loptom u kazneni, izgledalo je kao neko s foruma da je pokusao Ali u kaznenom je bio zmija, kad mu napravis sansu dace ga. Mada mi se cini da je Ohi ipak nesto malo bolji igrac od njega, slican su fazon Ruku na srce, i Boaci je promasivao gomilu, setite se Londona recimo, ili one sanse za 2-0 protiv Kelna, iz drugog mandata ga se slabo secam osim golova u Danskoj i protiv Olija Mi od Zigica nismo imali bas onako dobro krstenog spica, svakom je nesto falilo. Po meni je od Zige do danas Falcineli bio najbolji. Ok, Vieira je dosta trpao i znao da odigra u polju, ali je igrao u slabijem timu i nije se proslavio u evrokupovima. Falcineli nije trpao mnogo ali je rudario i otvarao prostor + igrao najbolji presing Nama ce spic trpac trebati kad ne budemo imali Kataia u timu, ovaj doda samo kad mora Edited July 7, 2022 by Plajvi
Lo Zingaro Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 19 minutes ago, Bright Billy said: Ishejtovali ste pesica i sad nece da dodje... 1
harper lee Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Nije se on uvredio nego je pametan covek. Tamo gde igra je cenjen, igra bez tereta vazda gadljive sportske javnosti u Srbiji nad glavom, koji ce mu andrak da dolazi ovde i da mu seru mudraci koji znaju koliki je dunster a nikad u zivotu nisu sutnuli loptu.
Moća Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 Ja bih njega uzeo umesto Pavkova ali kao prvu opciju nikako.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 2
John Coltrane Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 A gde, uopšte Pešić igra? Ja od Arabije nisam ni pratio dalje njegov put.
Milosh76 Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 (edited) U Turskoj i to jako dobro. Edited July 7, 2022 by Milosh76
Recommended Posts