Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Bright Billy said:

Negde sam procitao da je bordo u pitanju...

Bordo je pred selidbu u treću ligu jer imaju dugove i raspad sistema je tamo takav da nema šanse da tamo ide.

Posted

Ako je zaista Bordeaux u pitanju, pare nikada nećemo videti, jedino Mrkela i Terza bi mogli da dobiju za sebe ispod stola.

Posted (edited)

Ruska liga je losa jer su im na duze vreme zatvorena vrata za takmicenje u UEFA.  Nadam se da nije u pitanju francuski drugoligas.

Edited by Dimitrije
Posted

Milun i Dragovic. Nema tu brzine, igrali bi na iskustvo.

Posted (edited)

Ako bi stvarno stigla ponuda od 12 miliona za malca, bilo bi glupo ne.prodati ga za te pare. Bilo bi fino i da Drago postepeno odskoluje i malog Lekovica, ima tu.potencijala, uz Dragu bi.malac broj 2 duplo brže napredovao.

Ono što.mi danas, između ostalog nije bilo jasno je zašto Pićini ostaje na centru kod kornera kad je među višim igračima u.ekipi...

Edited by hrkljush boys_2
Posted
2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

zašto Pićini ostaje na centru kod kornera kad je među višim igračima u.ekipi...

Ma gde jos i da skace, istegnuce nesto... 

• Haha 4
Posted

:D To najprije izgleda.

Posted

Ko zna gde sam ja procitao da je rec o bordou...

Posted

kaze balerina da je i zenit jos uvek u igri...

Posted
9 minutes ago, Bright Billy said:

kaze balerina da je i zenit jos uvek u igri...

Bojim se da je Zenit jedini u igri a da je interesovanje Marseja posluzilo da se a) nabije cena Eraku i b) opravda prodaja vaznog igraca javnosti. Osim toga, Zenit ne igra evropska takmicenja i moze da ceka sa Cupom dok ne prodjemo kvalifikacije s uigranim stoperskim parom. Izgleda da su blizu da zavrse onog stopera za kojeg smo i mi bili zainteresovani. Ono sto polako postaje iritantno je da nam niko ne "ulazi u igrace" toliko koliko ulaze ti nasi "bratski klubovi", kao da jedan isti covek radi skauting nama, Olimpijakosu i Zenitu. Ove godine je Zenit potpisao ili potpisuje dva igraca koje smo hteli i mnogo bi nam dobro dosli a sada ce verovatno i Erakovic kod njih.

Posted

Mislim da smo vise mi tu njima uleteli na trziste a ne oni nama jer pre pet sezona nismo mogli ni da sanjamo taj kalibar igraca

Posted
11 minutes ago, Bright Billy said:

Mislim da smo vise mi tu njima uleteli na trziste a ne oni nama jer pre pet sezona nismo mogli ni da sanjamo taj kalibar igraca

Ma, uleteli smo mi mnogim klubovima na trziste ali samo ova dva skautiraju iste igrace kao i mi.:D

• +1 1
Posted

Pita li se Erakovic o tome gde ce da nastavi karijeru?  Ne tako davno, kada je navodno moskovski Dinamo pokazao interesovanje za Erakovica, on je izjavio da bi radije igrao u Italiji ili Spaniji.  Odlazak u Rusiju bi ozbiljno ugrozio njegovu karijeru.  Igrao bi samo utakmice ruske lige i to verovatno sve do isteka ugovora.  Posle toga?  Ne mora da ode u klubove Lige 5, ali postoje valjda neki klubovi u Belgiji, Holandiji, Svajcarskoj, Turskoj,... koji bi mogli da ponude "nepristojnu" cenu.  Ako je Pavlovic mogao da predje u Salcburg za dobre pare, moze i Erakovic u neki takav klub jer nije nista slabiji od Pavlovica.  Ako ne moze sada da naparavi takav aranzman, moze za pola godine.  Bolje mu je da ostane u Zvezdi nego da ode u Rusiju.  Imam utisak da Terzic insistira na transferu u Zenit izbog licnih afiniteta prema Rusiji i zbog veza kluba sa Gaspromom.  Imam utisak da je to i razlog sto idemo da igramo ovu bespotrebnu utakmicu sa Zenitom cak u Soci 7 dana pre pocetka sezone.

Posted
3 minutes ago, Dimitrije said:

Pita li se Erakovic o tome gde ce da nastavi karijeru?  Ne tako davno, kada je navodno moskovski Dinamo pokazao interesovanje za Erakovica, on je izjavio da bi radije igrao u Italiji ili Spaniji.  Odlazak u Rusiju bi ozbiljno ugrozio njegovu karijeru.  Igrao bi samo utakmice ruske lige i to verovatno sve do isteka ugovora.  Posle toga?  Ne mora da ode u klubove Lige 5, ali postoje valjda neki klubovi u Belgiji, Holandiji, Svajcarskoj, Turskoj,... koji bi mogli da ponude "nepristojnu" cenu.  Ako je Pavlovic mogao da predje u Salcburg za dobre pare, moze i Erakovic u neki takav klub jer nije nista slabiji od Pavlovica.  Ako ne moze sada da naparavi takav aranzman, moze za pola godine.  Bolje mu je da ostane u Zvezdi nego da ode u Rusiju.  Imam utisak da Terzic insistira na transferu u Zenit izbog licnih afiniteta prema Rusiji i zbog veza kluba sa Gaspromom.  Imam utisak da je to i razlog sto idemo da igramo ovu bespotrebnu utakmicu sa Zenitom cak u Soci 7 dana pre pocetka sezone.

Terzicevi licni afiniteti pocinju i zavrsavaju se finansijskim benefitima, to koga on simpatise ili ne je uvek bilo i uvek ce biti na prodaju. Zenit je za sada jedini ponudio konkretnu cifru i to je to. Erakovicu transfer u Zenit ne mora da smeta, kao sto nije smetao ni Vidicu transfer u Spartak iz Moskve. U fudbalu odavno vise nije bitno koji je igrac u izlogu i koje takmicenje igra jer su skauting sluzbe toliko razvijene da im ne promicu ni talentovani klinci od 14-15 godina a kamoli profesionalni fudbaleri koji igraju u jakim ligama. Mi smo prodali Sitiju bracu Ilic koje na terenu u seniorskoj konkurenciji u vreme prodaje niko nikada nije ni video.

U Soci idemo iz 10 miliona americkih zelenih razloga, isplacenih u podjednakim transama sledece dve godine, nemojte se zanositi tim pricama o sentimentima i politickim afilijacijama.

• +1 1