Jump to content
IGNORED

Zvezda u sezoni 2022/2023: Martovske ide Crvene zvezde

Dimitrije

Recommended Posts

Posted (edited)

Opa, krenulo je navlačenje na ban? Piši moderaciji i kukaj.

I čisto da se zna za šta - svaka kvalifikacija koju sam upitio Severu stoji i stajaće dok i ja stojim. A opet, da bih bio još jasniji, mislim i hiljadu puta gore o njima.

Edited by Dankan Ajdaho
Posted

ide i derbi, isto tako postoji veoma realna mogućnost da se komentariše samo preko imboksta™

Posted
3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Opa, krenulo je navlačenje na ban? Piši moderaciji i kukaj.

I čisto da se zna za šta - svaka kvalifikacija koju sam upitio Severu stoji i stajaće dok i ja stojim. A opet, da bih bio još jasniji, mislim i hiljadu puta gore o njima.

Ne zanima me sta mislis o Severu, ono sto ti govorim je da pazis sta pises o kolegama forumasima. Ne navlacim te na ban, cak i ne mislim da si u onom postu mislio na coveka kojeg si citirao i da je samo tako izgledalo jer si funkcionalno polupismen, samo sam te zamolio da editujes post tako da bude jasno da nisi mislio na njega. Nista vise i nista manje od toga. Mali edit i resen problem.

Posted

Savršeno je jasno, pisemnim i polupismenim na koga sam mislio.

• +1 1
Posted (edited)

Edited by SmudgeYorkshire
Posted
14 hours ago, harper said:

Za njega je u ovom trenutku najbitnije da zna da govori engleski jer ako je ostao samo na spanskom nece se leba najesti kod nas. Kulibali ima Bukarija, Kangu, Sanogoa i Bena u ekipi pa ce proci sa francuskim, koliko je meni poznato kod nas trenutno nema igraca koji govori spanski. Mozda Katai i Srnic nesto natucaju, malo su nesto igrali po Spaniji.

Можда зна њемачки :fantom: па да прича са Марином

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Steta sto su se olako odrekli Ohija. Vidjecemo ovu dvojicu, zebnja ide zbog prevelike pauze koju su imali, pogotovo Kulibali, za Gajica nemam pojma kad je i sta odigrao.

Sto se tice derbija ocekujem remi, iako imamo kvalitetnie ugrace. Mislim da je jedina dilema oko naseg sastava K&K od pocetka ili sa nekom varijantom Kanga & Sanogo, ili nedaj boze, pu, pu, Srnic. 

Posted

Adolfo je igrač specijalac. Doveden na pozajmicu sa jednim jedinim zadatkom a to je da povredi Natha :fantom:

• Haha 3
Posted

Epizoda Srnic me podseca na onu eru kad je Roman upumpao prvu lovu u Celzi, sve precenjene igrace doveo i Murinjo stavi Smertina u prvu postavu :D 

• +1 1
Posted
28 minutes ago, SmudgeYorkshire said:

Jbg, neko se oprosti golom u Zvedinom dresu, neko autogolom izbaci klub iz LŠ.

• +1 3
  • Wub 1
  • Tužno 1
Posted

kakav god da je, čovjek je dao dva gola šampionu Evrope za tu sezonu u utakmici LŠ, teško će bilo ko iz ove generacije CZ prismrditi takvom uspjehu. Mislim da će biti ljudi koji će ga pamtiti i po tome, ma koliko nam je skakao po živcima nakon toga.  

• +1 1
Posted

Meni je najjaci potez njegove karijere ona asistencija™ Kangi u Bugarskoj :ziga: 

• +1 2
  • Haha 2
Posted

Vazda ćemo ga pamtiti po dva gola Liverpulu (koji u tom trenutku nije prvak Evrope) i malo malo ćemo kačiti ikonu Sv. Milana Pavkova, ali uvek u kontekstu zajebancije, ne ozbiljnog špica.

I Falčineli i Boaći, Hugo Viera su mi bili fudbalski draži, nego li Pavkov u Grof-Miloe-Deki periodu- valjda zbog tog skakanja po živciima koje pominješ.

• +1 2
Posted

A gol Milanu?

7 minutes ago, Plajvi said:

Meni je najjaci potez njegove karijere ona asistencija™ Kangi u Bugarskoj :ziga: 

• +1 2