Milosh76 Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Ima grupa i za 0-3 boda... PSV, BETIS, TRABZON, recimo
milfisland Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 8 hours ago, James Marshall said: kao što rekoh, idi čitaj prethodne sezone i prethodne postove, sve smo mi to ovdje već apsolvirali i znamo i pisali smo o tome godinama, nema potrebe za ovim padobranskim akcijama prosvjetljenja. Ne možemo sad svaki put radi tebe stavljati disklejmer da znamo o kakvim se kriminalcima radi i da znamo da je Vučić duh koji lebdi. Navijači i racio u vezi kluba za koji se navija... OK. Iz prve ruke dobih iskustvo. Sve najbolje
Ted Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 (edited) 10 minutes ago, Milosh76 said: Ima grupa i za 0-3 boda... PSV, BETIS, TRABZON, recimo gledao sam Trabzon (kombinovano sa drugim tekmama) protiv Kopenhagena i nisu impresionirali. sad, moguće da će da podignu formu uskoro, ali trenutno ne deluju kao bauk. lep im je stadion i dobra atmosfera. ali to Danace baš i nije omelo. Edited August 26, 2022 by Ted
Ratamahatta Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 (edited) 31 minutes ago, Milosh76 said: Ima grupa i za 0-3 boda... PSV, BETIS, TRABZON, recimo Bolje da smo u proslom kolu vukli Trabzon, svake godine nam se desi isto Jedino smo prolazili u LS kad smo vukli kurate, ove kese™ u 5 tekmi nismo dobili nijednom edit: jbt, sad kad pogledam... u 6 kvalifikacija za LS u ovom formatu - mi osim sad protiv Pjunika u trecem i cetvrtom kolu nismo nijednom pobedili u 90 minuta. Trnava i Kopenhagen 2x 1-1 Salcburg 0-0, 2-2 JB 2-2, 1-1 Omonija 1-1 Serif 1-1, 0-1 Makabi 2-2, 2-3 Ludogorec 2x 2-2 Tako da ima nesto pozitivno i u ovoj kampanji [/acastop] Edited August 26, 2022 by Plajvi
Ted Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 (edited) definitivno niste šampioni feragosta ali ovde se realno računa samo prošao/ispao. sve ostalo je umetnički dojam koji može da bude vrlo mučan. mi smo sinoć prošli, ali je meni pritisak otišao u nebesa i popizdeo sam za sve pare. uspeh i duševni mir nisu nužno saputnici Edited August 26, 2022 by Ted 1
Ayatollah Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Kada sumiramo, Kipar ima tri kluba u grupnim fazama, dva u LE, jedan u LK; Izrael dva, jedan u LS i jedan u LK. Na tom putu, klubovi iz Izraela i sa Kipra poslali su naseg sampiona i vicesampion u nizi rang takmicenja. Cak se i klub sa KiM kvalifikovao za grupnu fazu LK. Da ne pominjem malteske klubove od kojih je jedan izbacio niski Radnicki a drugi igrao nereseno sa Partizanom. Fudbal svuda napreduje a mi vec godinama imamo samo Zvezdu i Partizan koji igraju po grupama UEFA takmicenja. Dokle?Dok ne prestanemo da imamo dogovornu ligu u kojoj svako ima svoje unapred određeno mesto, i u kojoj su dva kluba favorizovana nauštrb svih ostalih. Uostalom, kako možete očekivati pobednički mentalitet u Evropi od trećih klubova koji u domaćim takmičenjima nisu osvojili ništa u istoriji kluba, ili su osvojili pre više decenija u drugoj državi.Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Milosh76 Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Na meti šampiona Srbije je Marko Vešović, defanzivac azerbejdžanskog Karabaga! Sportski sektor crveno-belih tražio je naslednika Milana Gajića koji je otišao u CSKA iz Moskve. Kako otkriva MaxBet sport kontakti su već uspostavljeni. Crnogogrski reprezentativac je ušao u poslednju godinu ugovora i mogao bi da dođe bez velikog obeštećenja. Bitna stavka je da igrač ima i srpski pasoš, a ove sezone je već upisao 720 minuta u evropskim kvalifikacijama 2 1
Ratamahatta Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 (edited) 6 minutes ago, Milosh76 said: Na meti šampiona Srbije je Marko Vešović, defanzivac azerbejdžanskog Karabaga! Sportski sektor crveno-belih tražio je naslednika Milana Gajića koji je otišao u CSKA iz Moskve. Kako otkriva MaxBet sport kontakti su već uspostavljeni. Crnogogrski reprezentativac je ušao u poslednju godinu ugovora i mogao bi da dođe bez velikog obeštećenja. Bitna stavka je da igrač ima i srpski pasoš, a ove sezone je već upisao 720 minuta u evropskim kvalifikacijama Prizivao sam Tea Katai scenario prosle godine kad je pizdio u Legiji pa ste mi rekli da se ne salim Btw, Karabag je igrao kvalifikacije koje i mi, i sad igra LE, je l' moze on da bude registrovan uopste za evrokupove? Edited August 26, 2022 by Plajvi
Bright Billy Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 Bas smo kreativni postali, dovescemo vesovica i despotovica a vec smo doveli pesica i milunovica...
fandorin Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 9 minutes ago, Plajvi said: Btw, Karabag je igrao kvalifikacije koje i mi, i sad igra LE, je l' moze on da bude registrovan uopste za evrokupove? I meni je to palo na pamet i mislim da ne može. Moguće da maxbet lupeta po običaju, kao što je moguće i da je to tajna Ohijevog neigranja. 1
Ratamahatta Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 11 minutes ago, Bright Billy said: Bas smo kreativni postali, dovescemo vesovica i despotovica a vec smo doveli pesica i milunovica... U januaru cemo vratiti preplatiti Pavkova kao Bacjea onomad
Recommended Posts