assignment Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 1 minute ago, Bright Billy said: Mali stankovic za sada bas tanak. Doduse nije ni erakovic bolje delovao u prvoj sezon... Ultra tanak... Lose procene, losa kontrola lopte...
Hobbit slayer Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Dobro bi bilo da već do sredine Septembra napravimo pristojnu razliku u prvenstvu, da možemo da vrtimo igrače sa klupe u tom periodu. Pošto će ritam od Septembra do početka Novembra biti žestok. Sent from my SM-P610 using Tapatalk
pantelia Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Klinac igra na desnom beku, inace je vezni igrac. Kad god je igrao na svojoj poziciji bio je dobar. 1
Bright Billy Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 (edited) Ja nisam hteo da budem tolko ostar ali u pravu si... @assignment Edited August 13, 2022 by Bright Billy
FPLS Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 4 minutes ago, Bright Billy said: Mali stankovic za sada bas tanak. Doduse nije ni erakovic bolje delovao u prvoj sezon... Jbg, mali je ofanzivni vezni silom prilika gurnut na beka... Meni se bas svidelo ono malo sto sam video od njega dok je igrao na svojoj poziciji. Ovo sad je cisto krpljenje. Imamo ponajbolji tim u poslednjih 20-ak godina, a ponajgore zatvorenu poziciju desnog beka od osnivanja kluba... 1
John Coltrane Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 12 minutes ago, pantelia said: Klinac igra na desnom beku, inace je vezni igrac. Kad god je igrao na svojoj poziciji bio je dobar. I Gobelja je bio vezni… samokazem Ju šta promaši Katai!
Bright Billy Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Morao bi katai da ugura danas jedan, cisto da izadje iz nervoze... 1
Dimitrije Posted August 13, 2022 Author Posted August 13, 2022 U dve reci: majstor Mirko. Zanimljivo da kada se branimo Ivanic igra kao levi bek dok se Rodic igra kao levi stoper. Katai igra na poziciji koja mu manje odgovara nego kada igra kao krilni napadac.
harper lee Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Napisso sam sto puta i jos sto puta cu ako treba Ivanic je mozda najvaxniji sraf nase igre. Jedino jos Kanga moze da se meri s tim uticajem. 2
hrkljush boys_2 Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Milun je tempirana bomba za evro utakmice.
assignment Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Bukvalno smo u 8. minutu prestali da igramo, drugo poluvreme bez krstene akcije...
FPLS Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Nista od Motike i Azarova, nije bezbedno na 2-0...
harper lee Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Koliko god igraci srali da razmisljaju od utakmice do utakmice obicno to ovako izgleda pred evropski mec. Cim smo dali drugi gol pozdravili smo se sa mozgom. Ovu utakmicu je moglo da spasi samo da nam je Vozdovac metnuo gol.
Recommended Posts