April 29Apr 29 ma vratio bih nikad. ona kolica iz marketa će mi trebati. kad budem gurao sve što imam ulicom. i tada će biti slabo popunjena.
April 29Apr 29 16 minutes ago, nisam ja said:ma vratio bih nikad.ona kolica iz marketa će mi trebati. kad budem gurao sve što imam ulicom. i tada će biti slabo popunjena.Razmisljala sam da samo odem kuci. Bukvalno sam bila na minut od ulaza.
April 29Apr 29 One sklopive kamp stolice iz Linde su odlične, konstrukcija jaka, platno deblje, sve za 1200 din. One iz Uradi sam su mnogo lošije, za 1700 din.
April 29Apr 29 Ova moja je neka muška pošto je M a skroz komotna ali izgleda preostala iz neke ponude jer dugih nogavica i rukava a bio je jedan komad i nigde nije bilo cene.. Kasirka mi očitala kaže 600din ja reko ,,to je baš ono što mi treba,, 😁
April 29Apr 29 2 hours ago, stajebrebilo said:One sklopive kamp stolice iz Linde su odlične, konstrukcija jaka, platno deblje, sve za 1200 din. One iz Uradi sam su mnogo lošije, za 1700 din.Upravo cimam caleta da u Lidlu ima jos tih stolica i da su dobre i 1200 dinara. Ja nisam normalna Svadbu cu se istripovati da zakazem, sreca pa nemam s kim.