Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Linda, tehnika, krpe, ćega i ostalo

Featured Replies

Kolko koštali ti tosteri ?

Polomiće penzioneri i ono malo zuba što im je ostalo ,pa nek ide život

• 4 weeks later...
  • Replies 395
  • Views 34.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Otvara se Linda u Sava Centru, žali bože na šta je spala nekad najveća kongresna dvorana u ovom delu Evrope. Da se tu ludaci otimaju za piliće i  vaflopekače.

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

🤢   pls koristite spoiler

• U Sava Centru?!?! 

Posted Images

On 12. 3. 2026. at 22:07, Fakundo Sava said:

Kolko koštali ti tosteri ?

Polomiće penzioneri i ono malo zuba što im je ostalo ,pa nek ide život

Čekaj, ovi se rvu i čerupaju oko tostera? Pa jebote koliko inače košta toster u Srbiji? Ili je to rvanje bez obrira šta je u ponudi? Čak i ako je nešto što im ne treba, bitno je da je u ponudi.

A jel ima otimanja iz ruku drugih ljudi kao u Italiji? Ako neko ima dva, a za mene nije ostalo, onda idem da otmem iz ruku onome koji ima dva ili tri.lolol

• 3 weeks later...

meni oni RADA sirevi do jaja, i ovčiji i kozji

Lidl will start offering cheap mobile phone plans in several countries later this year as the German supermarket becomes the latest challenger to established telecoms operators.

The chain told the FT it was expanding beyond Germany, Austria and Switzerland with a mobile service that could eventually be available in up to 30 countries including the UK, US, France and Spain. Lidl declined to say which markets it would target first. (...)

Lidl owner Schwarz Group has signed an agreement with mobile communications provider 1GLOBAL so the retailer can become a virtual network operator, or MVNO. 

MVNOs, such as Tesco and Lebara in the UK, strike wholesale deals to use the networks run by major telecoms groups, meaning they do not need their own infrastructure. 

https://www.ft.com/content/52b9ba96-e86c-4ddb-ac1f-726051420fd2

Arhiviran ceo članak:

https://archive.is/NijXW

Edited by vememah

kupio jednom u lidlari bt zvučnjak sa onom vakuum gumom pozadi. vodootporan. za tuš.

crklo je to eventualno premda je cena bila popularna.

da li je to rekurentna roba il je bila one hit wonder?

avansno blagodarim.

45 minutes ago, nisam ja said:

kupio jednom u lidlari bt zvučnjak sa onom vakuum gumom pozadi. vodootporan. za tuš.

crklo je to eventualno premda je cena bila popularna.

da li je to rekurentna roba il je bila one hit wonder?

avansno blagodarim.

Imaš sreće, biće danas tvoj za samo 1499din

Screenshot 2026-04-29 at 12.11.14 AM.png

to braćko!

ja sam malo u soku..vec 3. put mi lidl cita misli i nalazim ono sto mi treba bez obzira na nedeljen ponude koje ni ne pratim..

prvo sam pre nekoliko nedelja mogla da se ubijem u kadi i pomislim ,,moram da uzmem onu gumu za kadu,, odem u lidl po jaja i nadjem gumu za kadu

onda sam trazila mali ranac ali da obavezno ima onu mrezicu tj. odvojenost od ledja i trazila sam svuda,cak sam porucila jedan sa Temua i nije odgovarao a nigde nema mali ranac sa mrezicom i odem i lindu po nesto kad tamo mali ranac bas kakav sam trazila nedeljama pre toga ,savrsen!!!

i danas -treba mi pidzama za 1 noc u bolnici,inace ne nosim a imam jedan donji deo kad idem na neka grupna putovanja ali nije bas komotan.obidjem pepco,jumbo i jos neku radnju i nista,dodjem u lidl po krompir i luk i nadjem savrsenu komplet pidzamu za 600din! ohmy

Mene juče šokirao bilbord Andre Agasija koji reklamira ovo Silvercrest posuđe. Pre toga Arnolg reklamira onaj njihov Parkside alat. Hoće li sve idole mog detinjstva da mi unište...

45 minutes ago, ivy said:

ja sam malo u soku..vec 3. put mi lidl cita misli i nalazim ono sto mi treba bez obzira na nedeljen ponude koje ni ne pratim..

prvo sam pre nekoliko nedelja mogla da se ubijem u kadi i pomislim ,,moram da uzmem onu gumu za kadu,, odem u lidl po jaja i nadjem gumu za kadu

onda sam trazila mali ranac ali da obavezno ima onu mrezicu tj. odvojenost od ledja i trazila sam svuda,cak sam porucila jedan sa Temua i nije odgovarao a nigde nema mali ranac sa mrezicom i odem i lindu po nesto kad tamo mali ranac bas kakav sam trazila nedeljama pre toga ,savrsen!!!

i danas -treba mi pidzama za 1 noc u bolnici,inace ne nosim a imam jedan donji deo kad idem na neka grupna putovanja ali nije bas komotan.obidjem pepco,jumbo i jos neku radnju i nista,dodjem u lidl po krompir i luk i nadjem savrsenu komplet pidzamu za 600din! ohmy

To je zato što su promenili koncept pa nije samo nedeljne ponude. Takvo obaveštenje videh u lidu, sad ću pogledati na sajtu da li ima ili je lokalno.

Da ima na sajtu

image.png

@goofs

Bila je i Štefi Graf za sportsku opremu Crivit, potpisali je kao Štefani.

Edited by vememah

1 minute ago, Vapad said:

To je zato što su promenili koncept pa nije samo nedeljne ponude. Takvo obaveštenje videh u lidu, sad ću pogledati na sajtu da li ima ili je lokalno.

Da ima na sajtu

Sad za dobar deo te povremene neprehrane ima i stanje u svim radnjama, tako da u gradovima gde ih ima više možeš ciljano da odeš u onaj Lidl u kome još ima toga što te zanima, a onim gde ima samo jedan unapred proveriš da se ne cimaš do radnje bespotrebno ako ti ne treba ništa drugo.

9DigxH5.png

Edited by vememah

Eto zanimljivo..

lidl je vaš novi gospodar.

svi koji nisu vratili kolica nekad su u bazi i biće tretirani adekvatno.

1 minute ago, nisam ja said:

lidl je vaš novi gospodar.

svi koji nisu vratili kolica nekad su u bazi i biće tretirani adekvatno.

Ja sam pre par dana slucajno otisla iz maksija sa korpom u ruci, jos vidim ljudi me nesto usput gledaju ali niko ni rec da kaze, hvala im, tako da sam odsetala ihahaj pa sam onda morala sa gladnim detetom da okrenem za nazad da vratim korpu.