msv Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 1 minute ago, Mil@n said: Bukvalno nema druge teme, tražio sam. I preko searcha i prošao ceo podforum. Pogrešan potforum, eno je na Kulinarstvu
Mil@n Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 16 minutes ago, msv said: Pogrešan potforum, eno je na Kulinarstvu Lol... Pa šta nam radi moderator za ovaj podforum, ccc..... 1
notenoughreasonsforclaire Posted September 21, 2022 Posted September 21, 2022 Javljajte kada bude one navlake za baštenski nameštaj...
maheem Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 (edited) 6 hours ago, Mil@n said: Lol... Pa šta nam radi moderator za ovaj podforum, ccc..... @rennepriznaj grešku i mrdžuj topike u 1 Edited September 22, 2022 by maheem 1
J-♣ Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 9 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Javljajte kada bude one navlake za baštenski nameštaj... bile pre mesec, dva sećam se jer sam kupio onaj vizuelni bočni zaklon za terase, tada bile u ponudi i cirade/prekrivači za baštenski nameštaj, ponedaljak ujutru je optimalan trenutak za nedeljni web pregled šta im stiže, jer tada ažuriraju za predstojeći četvrtak, a i za naredni ponedeljak, a valja se podsetiti šta su najavili da stiže za aktuelni dan, tj. aktuelni ponedeljak
notenoughreasonsforclaire Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 Da, mislim da je bila u junu, ali tada nisam bio tu.
radisa Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 2 hours ago, J-♣ said: bile pre mesec, dva sećam se jer sam kupio onaj vizuelni bočni zaklon za terase, tada bile u ponudi i cirade/prekrivači za baštenski nameštaj, ponedaljak ujutru je optimalan trenutak za nedeljni web pregled šta im stiže, jer tada ažuriraju za predstojeći četvrtak, a i za naredni ponedeljak, a valja se podsetiti šta su najavili da stiže za aktuelni dan, tj. aktuelni ponedeljak Nedelja posle 5, već je okačeno na net...
J-♣ Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 12 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Javljajte kada bude one navlake za baštenski nameštaj... ups, novi današnji info demantuje moj predhodni post navlake ipak ima još: Snimljeno danas ~11:30, LIDL Medaković, ostalo još nekih desetak komada, cena 800 din, a raf sa navlakama je prekoputa frižidera za svinjsko meso. 1
J-♣ Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 .... a u lidl iš'o po ovaj adapter: Kako ovoj pošasti na vlasti ne verujem ni kad u podne kažu da nije noć, tako isto im ne verujem kad tvrde da neće biti restrikcija struje. Pošto već posedujem dobar stari pouzdani masivni punjač akumulatora i još jedan akumulator (ne samo onaj u kolima), ovo gore mi dobro dođe da bar gledam TV kada ako krenu da isključuju
notenoughreasonsforclaire Posted September 22, 2022 Posted September 22, 2022 33 minutes ago, J-♣ said: ups, novi današnji info demantuje moj predhodni post navlake ipak ima još: Snimljeno danas ~11:30, LIDL Medaković, ostalo još nekih desetak komada, cena 800 din, a raf sa navlakama je prekoputa frižidera za svinjsko meso. To, majstore, hvala ti! Prvo ću da skoknem do mog, a ako ga nema, idem do Medaka...
Mr.Mxyzptlk Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 (edited) pidzama iz linde po meri, mekana, topla, komotna javljajte kad imaju hot wheels autici Edited September 23, 2022 by extragluv
gospa buba Posted September 23, 2022 Author Posted September 23, 2022 mushka pidzama?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Zaboravan Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 3 hours ago, gospa buba said: mushka pidzama? sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Muškarci pidžamu nose samo u bolnici. Ili spavaš u ćega ili se onesvestiš u trenerci. 1
maheem Posted September 23, 2022 Posted September 23, 2022 26 minutes ago, Zaboravan said: Muškarci pidžamu nose samo u bolnici. Ili spavaš u ćega ili se onesvestiš u trenerci. Wrong. Imaš dve pižame - jedna za krevet, jedna za po kući. Trendže ne koristimo. 3 1
Recommended Posts