Jump to content

BG restorani v2.0

Featured Replies

Pa ja mislim da je Eleniko i hteo naglasiti da nije skupo.

• Replies 1.5k
  • Views 133.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

pa uživanje je kada se naždereš kao stoka, a to što nam nameću ti mišelinovi pederčići je još jedan vid okupacije

• Izvinjavam se što prekidam priče o sušiju, samo da kažem da je jaretina u Oskaru fenomenalna, a vi nastavite o živoj ribi i pirinču.

Posted Images

Па и ја бих рекао гледајући данашње цене, чак сам помислио прво да је неки стари мени, односно старе цене од пре пар година D

Mene sad zanima gde je snimljeno, cisto da se i sam uverim D

1 hour ago, johan nagel said:

Ово са слике (не знам који локал је у питању) и није толико страшно, ништа није преко сома кинти практично. Доста пута помињани Драганче (на нбгд) је дефинитивно скупљи, тамо је ретко шта испод хиљаду.

kako strašno, pljeska 300g 650rsd. to nigde nema za te pare više, ni na jugu.

50 minutes ago, Shan Jan said:

Mene sad zanima gde je snimljeno, cisto da se i sam uverim D

Kafana se zove 3 Morave, barem je sada registrovana na to ime. Od ranije je bila poznata kao 2 putića ili samo Putić (pre 10 godina tu je pevala Lepa Lukić). Zvezdara, Svetog Nikole 29A. Sad ima i sedenje napolju, unutra zimi bude zadimljeno i klaustrofobično, nije baš mesto za dejt ali sa ortaćima može. Inače je crnogorsko mesto iz naroda, naslušao sam se ludačkih priča i loženja o Putinu, Lavrovu, Trampu, Zelenskom i drugima.

inače tamo se ide što pozoveš sat vremena ranije da vidiš šta se spremalo danas. ja sam tamo imao i nemoguću misiju, pre 2 nedelje sam pojeo odličnu sarmu.