Yesterday at 10:121 day Па и ја бих рекао гледајући данашње цене, чак сам помислио прво да је неки стари мени, односно старе цене од пре пар година
Yesterday at 11:161 day 1 hour ago, johan nagel said:Ово са слике (не знам који локал је у питању) и није толико страшно, ништа није преко сома кинти практично. Доста пута помињани Драганче (на нбгд) је дефинитивно скупљи, тамо је ретко шта испод хиљаду.kako strašno, pljeska 300g 650rsd. to nigde nema za te pare više, ni na jugu.
Yesterday at 11:201 day 50 minutes ago, Shan Jan said:Mene sad zanima gde je snimljeno, cisto da se i sam uverim Kafana se zove 3 Morave, barem je sada registrovana na to ime. Od ranije je bila poznata kao 2 putića ili samo Putić (pre 10 godina tu je pevala Lepa Lukić). Zvezdara, Svetog Nikole 29A. Sad ima i sedenje napolju, unutra zimi bude zadimljeno i klaustrofobično, nije baš mesto za dejt ali sa ortaćima može. Inače je crnogorsko mesto iz naroda, naslušao sam se ludačkih priča i loženja o Putinu, Lavrovu, Trampu, Zelenskom i drugima.
Yesterday at 11:391 day inače tamo se ide što pozoveš sat vremena ranije da vidiš šta se spremalo danas. ja sam tamo imao i nemoguću misiju, pre 2 nedelje sam pojeo odličnu sarmu.