May 7May 7 51 minutes ago, msv said:Tisa je sada Dragoljub, "reinterpretacija srpske kafane"Ne znam zbog čega je izostala i odgovarajuća prezentacija na tanjiru.
May 9May 9 Čini mi se da smo na jednom od prethodnih poslova naručivali burgere od njih.Klasično fastfud smeće ali ono nabokaš se i teraš dalje...Nikad nisam od njih ništa naručio od tada ni kući ni na šljaci...
May 9May 9 jednom sam naručio pasulj, nejestiv je biojbn pasuljkao da im se ošrafila ona ćasa sa solju nad mojom porcijom
May 9May 9 Наручују многи роштиљ тамо, не иде им уопште лоше рекло би се. Ал’ једу многи и Шиш, то је та нека прича капирам, приступачно, нарокаш прилоге и вози може да прође.
May 17May 17 Šta naručiti u Kovaču?Pozvan sam na ručak tamo, a dugo nidam bio, pa da čujem jel ima nešto specifično sada
May 20May 20 tek su u austriji uzasne cene, 15 evra margarita u rendom lokalima u rezidencijalnim delovima grada. mada i beograd se ozbiljno priblizava.
May 20May 20 Ово са слике (не знам који локал је у питању) и није толико страшно, ништа није преко сома кинти практично. Доста пута помињани Драганче (на нбгд) је дефинитивно скупљи, тамо је ретко шта испод хиљаду.