Tuesday at 15:453 days Nisam oduševljen Hrastovinom i bio sam samo jednom, iako živim jako blizu. Praseće bajadere su mnogo bolje u Grmeču, a i dosta jeftinije.
Tuesday at 15:463 days 41 minutes ago, LeBron said:U BSK u Borci su bajaderice 4800Tamo se ne ide iz drugih razloga
Tuesday at 15:583 days 11 minutes ago, napadaj said:Nisam oduševljen Hrastovinom i bio sam samo jednom, iako živim jako blizu. Praseće bajadere su mnogo bolje u Grmeču, a i dosta jeftinije.Isto, baš me razočaralo pečenje u Hrastovini.Bio sam u Malom nevaljalom vuku (ex Cveće zla) i utisak mi je potpuno isti kao za Cveće zla: super klopa, male porcije, usluga katastrofalna.
Wednesday at 08:042 days 17 hours ago, LeBron said:Isao danas sa prijateljicom da pokupi neke stvari za slavu. Pecenje narucila u nekoj pecenjari Hrastovina, na Bulevaru.3kg prasetine, i 3 kg jagnjetine su joj naplatili 42k din!!!Uzeli racun, prasetina 6400 din/kg, a jagnjetinu su nesto racunali 30x100gr, tj 30x790dinBukvalno ne verujem koje ceneA ona nije proverila unapred koje ce biti cene?Ja bih pala u nesvest, ali valjda se pita jbt... Edited Wednesday at 08:042 days by Mel
Wednesday at 08:212 days Ta Hrastovina ja ozbiljno bila uložila u hajp o marketing, jedno vreme su svi ti jutjuberi imali epizode kod njih....
Wednesday at 09:032 days Više puta, odlična je.A što se tiče Hrastovine, to je pečenjara od pre nekoliko meseci, prethodno je bila restoran na solidnom glasu. Edited Wednesday at 09:042 days by napadaj
Wednesday at 09:122 days 15 minutes ago, Klonfer said:Jel bio neko u Moravi u Novom Merkatoru?odlična klopa, ambijent neuobičajen, bar za menesedi se i klopa za šankom, međ hiljade drugih ljudinot my cup of tea