Jump to content

BG restorani v2.0

Featured Replies

U BSK u Borci su bajaderice 4800

• Replies 1.5k
  • Views 132k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hajde malo da razjasnimo stvari - Tata Mata je izvorno jadranski restoran u Dalmatinskoj ulici. Zove se Tata Mata jer je jedan vlasnik sin čuvenog profesora FDU Mate Miloševića i oni su stanovali u to

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

pa uživanje je kada se naždereš kao stoka, a to što nam nameću ti mišelinovi pederčići je još jedan vid okupacije

• Izvinjavam se što prekidam priče o sušiju, samo da kažem da je jaretina u Oskaru fenomenalna, a vi nastavite o živoj ribi i pirinču.

Posted Images

Gde je po vama iole pristojno pečenje "u centru"?

Orašac?

Nisam oduševljen Hrastovinom i bio sam samo jednom, iako živim jako blizu. Praseće bajadere su mnogo bolje u Grmeču, a i dosta jeftinije.

41 minutes ago, LeBron said:

U BSK u Borci su bajaderice 4800

Tamo se ne ide iz drugih razloga sleep

11 minutes ago, napadaj said:

Nisam oduševljen Hrastovinom i bio sam samo jednom, iako živim jako blizu. Praseće bajadere su mnogo bolje u Grmeču, a i dosta jeftinije.

Isto, baš me razočaralo pečenje u Hrastovini.

Bio sam u Malom nevaljalom vuku (ex Cveće zla) i utisak mi je potpuno isti kao za Cveće zla: super klopa, male porcije, usluga katastrofalna.

17 hours ago, LeBron said:

Isao danas sa prijateljicom da pokupi neke stvari za slavu. Pecenje narucila u nekoj pecenjari Hrastovina, na Bulevaru.

3kg prasetine, i 3 kg jagnjetine su joj naplatili 42k din!!!

Uzeli racun, prasetina 6400 din/kg, a jagnjetinu su nesto racunali 30x100gr, tj 30x790din

Bukvalno ne verujem koje cene

A ona nije proverila unapred koje ce biti cene?

Ja bih pala u nesvest, ali valjda se pita jbt...

Edited by Mel

Ta Hrastovina ja ozbiljno bila uložila u hajp o marketing, jedno vreme su svi ti jutjuberi imali epizode kod njih....

Jel bio neko u Moravi u Novom Merkatoru?

Više puta, odlična je.

A što se tiče Hrastovine, to je pečenjara od pre nekoliko meseci, prethodno je bila restoran na solidnom glasu.

Edited by napadaj

15 minutes ago, Klonfer said:

Jel bio neko u Moravi u Novom Merkatoru?

odlična klopa, ambijent neuobičajen, bar za mene

sedi se i klopa za šankom, međ hiljade drugih ljudi

not my cup of tea

Hrastovina.

Ponavljajte ovo kruševačkim naglaskom

HrAstovina?

30 minutes ago, ToniAdams said:

HrAstovina?

HrastOvina.fantom

Tisa je sada Dragoljub, "reinterpretacija srpske kafane"

Qz6HKEg.jpeg