April 7Apr 7 istrska 27, restoran 27?bio jednom tj. dva puta al ima tome ihaaaaprvi put sam bio sa galom videnovic(poslom), i od tad mi je ostalo u glavi da je vlasnik(pre 10g) bio brat erola kadićatada je bila top klopa, mirno tiho mesto, sa prelepim vrtomeosso buco 2200u zoni prihvatljivog za takvo mesto Edited April 7Apr 7 by kud u maglu Simoviću
April 7Apr 7 sumnjam da je bolji od onog koji jedem za 9.90e na ostrvu od krave lokalno uzgojene, prilog bude domaća ručno razvučena pasta ili krompirda jebe oca šta vam rade, ostaću naravno veran principu ni zrno žita neprijatelju, ni dinar domaćim ugostiteljima sem šačici razumnihdabogda sve izgorilo
April 8Apr 8 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:istrska 27, restoran 27?bio jednom tj. dva puta al ima tome ihaaaaprvi put sam bio sa galom videnovic(poslom), i od tad mi je ostalo u glavi da je vlasnik(pre 10g) bio brat erola kadićatada je bila top klopa, mirno tiho mesto, sa prelepim vrtomeosso buco 2200u zoni prihvatljivog za takvo mestoJeste to mesto. Jako intimna atmosfera, rekao bi da je bar deo ekipe bio diplomatski to veče. Vrt obećava ali jbg padala je kiša.@gazza nažalost jasno je šta nam rade kada se pogledaju cene kafe, pizze i burgera već, da ne idemo dalje od toga. Ali nažalost do Soluna 100 somuna.Mada sam i ja generalno proredio restorane iz sličnih razloga...
April 10Apr 10 On 7. 4. 2025. at 22:42, kud u maglu Simoviću said:džeri restoran, bečka šnicla sa pire krompirompajz sad3870 dinSunce mu zareno pa u Figlmileru u Becu 20.90 evara. Sta je ovo?
April 10Apr 10 taj krompir od hiljadarke je porez na hipstere mentole, isti takav se celu zimu mogao naći u maksiju u vrećici 1.5kg ~370din
Tuesday at 21:282 days Kafić Route 45 u bloku 45 služi najgoru picu svih vremena. Bolje su po pekarama, hladne i masne.Fuj.
Tuesday at 21:342 days 4 minutes ago, napadaj said:Kafić Route 45 u bloku 45 služi najgoru picu svih vremena. Bolje su po pekarama, hladne i masne.Fuj.Auuu brate pa gde tu zađe...Bolje da si u St. Nikoli da si jeo dijagonalno... Edited Tuesday at 21:352 days by Frank Pembleton
Tuesday at 21:392 days Just now, napadaj said:Kaže drugar "Odličan kafić, dobra im je i hrana"HororJbte. To je stecište "kapuljaša" ovih Belivuka itd...
Tuesday at 21:402 days 1 minute ago, napadaj said:Kaže drugar "Odličan kafić, dobra im je i hrana"HororTaj ti nije prijatelj
Tuesday at 21:432 days 3 minutes ago, Frank Pembleton said:Jbte. To je stecište "kapuljaša" ovih Belivuka itd...U jbt, nije bilo takvih večeras, nego 2-3 porodice i obični, normalni ljudi.
Tuesday at 21:552 days 24 minutes ago, napadaj said:Kafić Route 45 u bloku 45 služi najgoru picu svih vremena. Bolje su po pekarama, hladne i masne.Fuj.Eeee...kada bi znao čije je to zaobilazio bi na kilometar, a ti čak i obedovao....vrlo neiskusno