ZokiAsov Posted Thursday at 13:46 Posted Thursday at 13:46 3 hours ago, Eleniko said: imaš mesni meni, biftek je 2900, pileće belo 1700 mislim što se ribe tiče za 85e za kilo pre ću da kupim avio kartu do soluna i nazad To je povoljno u saranu je 95 1
Eleniko Posted Thursday at 14:57 Posted Thursday at 14:57 1 hour ago, ZokiAsov said: To je povoljno u saranu je 95 batice tebi je sve povoljno, već smo diskutovali o tome
ZokiAsov Posted Thursday at 17:51 Posted Thursday at 17:51 Kakva je gore na senjaku riba, si bio skoro?
Eleniko Posted Thursday at 18:37 Posted Thursday at 18:37 44 minutes ago, ZokiAsov said: Kakva je gore na senjaku riba, si bio skoro? Srba i Hrvoje? Nisam, nešto mi u glavi da je to ćaoske. Umeo je Hrvoje lepo da ugosti ali i da naplati. 1
*edited by mod Posted Thursday at 18:38 Posted Thursday at 18:38 Idu sad i dani Istre/Hvara u Šaranu. Kome nije redovno dovoljno skupo
ZokiAsov Posted Thursday at 18:58 Posted Thursday at 18:58 19 minutes ago, *edited by mod said: Idu sad i dani Istre/Hvara u Šaranu. Kome nije redovno dovoljno skupo Mira me dere u momjanu, ne mora i u zemunu
Shan Jan Posted Friday at 00:06 Posted Friday at 00:06 15 hours ago, Dada said: Dajte neki predlog za lep restoran u Bgd - nesto klasicno, ne kafana, vec restoran, da nije Madera, a ni Delirium Silence, nemam cenovni rang, ni vrstu kuhinje, da je atmosfera (muzika, osvetljenje) prijatna - gde biste izveli sredovecnog, ugladjenog stranca? Nas vodila drugarica ovde za rodjus, ima lep pogled na Hram Svetog Save, na vrhu jednog hotelcica: The View Rooftop, Internacionalnih brigada 9. Klopa sasvim ok i nije skupa. 1
banecare1 Posted Friday at 10:01 Posted Friday at 10:01 9 hours ago, Shan Jan said: Nas vodila drugarica ovde za rodjus, ima lep pogled na Hram Svetog Save, na vrhu jednog hotelcica: The View Rooftop, Internacionalnih brigada 9. Klopa sasvim ok i nije skupa. ovde sam bio pre nekoliko dana. 15ak kineza i ja sve ljudi iz asocijacije proizvodjaca alkohola i sami proizvodjaci. pio se iskljucivo baijiu, koji su doneli u ogromnim kolicinama.
Mel Posted Friday at 12:17 Posted Friday at 12:17 2 hours ago, banecare1 said: ovde sam bio pre nekoliko dana. 15ak kineza i ja sve ljudi iz asocijacije proizvodjaca alkohola i sami proizvodjaci. pio se iskljucivo baijiu, koji su doneli u ogromnim kolicinama. Ovo su iz Jurope pokupili fazon sa ovim malecaknim stocicima.
banecare1 Posted Friday at 13:10 Posted Friday at 13:10 51 minutes ago, Mel said: Ovo su iz Jurope pokupili fazon sa ovim malecaknim stocicima. nama su spojili stolove. kinezi razmestili flase, svako sa svoje fabrike 1
adam Posted Friday at 13:42 Posted Friday at 13:42 On 28. 11. 2024. at 12:18, dragance said: Koju ribu naplaćuju toliko po kg??? zlatne ribice. one sto ispunjavaju tri zelje. nema sta drugo za te pare. 3
banatjanin Posted Friday at 20:46 Posted Friday at 20:46 Ručao danas u narečenom Pinou, par zalogaja predjela, sve jednostavno ali fino (kuglica burate rastopljena u dobrom ajvaru, odlična mangulica pršuta, pržene tikvičice s cvetom) Između bilo par zalogaja baš dobrog rižota, a vrhunac jedna mala bečka šnicla i mogu mirne duše da kažem da je u top tri koje sam pojeo ikada - tanka teletina, meka, sačuvala sokove, poh naduvan i taman hrskav, na puteru pržena. Servis prijateljski i znalački. Puno ko oko, lepog sveta. Ne znam cene, drugi platio. 4
napadaj Posted Friday at 20:52 Posted Friday at 20:52 Drugar i ja bili kod Ljube u Dimitrijali. Teški old school. Pihtije odlične, sir sjajan, dimljena vešalica i uštipci takođe. Cene niske za današnje vreme. 4
nautilus Posted Friday at 23:16 Posted Friday at 23:16 Prva preporuka za Kod Ljube koju sam cuo je bila da tamo jedu doktori iz gradske bolnice. Nije za izvesti devojku na dejt ali jeste za otici sa drustvom i najesti se za medalju. 1
Recommended Posts