ZokiAsov Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 3 hours ago, Eleniko said: imaš mesni meni, biftek je 2900, pileće belo 1700 mislim što se ribe tiče za 85e za kilo pre ću da kupim avio kartu do soluna i nazad To je povoljno u saranu je 95 1
Eleniko Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 1 hour ago, ZokiAsov said: To je povoljno u saranu je 95 batice tebi je sve povoljno, već smo diskutovali o tome
ZokiAsov Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 Kakva je gore na senjaku riba, si bio skoro?
Eleniko Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 44 minutes ago, ZokiAsov said: Kakva je gore na senjaku riba, si bio skoro? Srba i Hrvoje? Nisam, nešto mi u glavi da je to ćaoske. Umeo je Hrvoje lepo da ugosti ali i da naplati. 1
*edited by mod Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 Idu sad i dani Istre/Hvara u Šaranu. Kome nije redovno dovoljno skupo
ZokiAsov Posted November 28, 2024 Posted November 28, 2024 19 minutes ago, *edited by mod said: Idu sad i dani Istre/Hvara u Šaranu. Kome nije redovno dovoljno skupo Mira me dere u momjanu, ne mora i u zemunu
Shan Jan Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 15 hours ago, Dada said: Dajte neki predlog za lep restoran u Bgd - nesto klasicno, ne kafana, vec restoran, da nije Madera, a ni Delirium Silence, nemam cenovni rang, ni vrstu kuhinje, da je atmosfera (muzika, osvetljenje) prijatna - gde biste izveli sredovecnog, ugladjenog stranca? Nas vodila drugarica ovde za rodjus, ima lep pogled na Hram Svetog Save, na vrhu jednog hotelcica: The View Rooftop, Internacionalnih brigada 9. Klopa sasvim ok i nije skupa. 1
banecare1 Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 9 hours ago, Shan Jan said: Nas vodila drugarica ovde za rodjus, ima lep pogled na Hram Svetog Save, na vrhu jednog hotelcica: The View Rooftop, Internacionalnih brigada 9. Klopa sasvim ok i nije skupa. ovde sam bio pre nekoliko dana. 15ak kineza i ja sve ljudi iz asocijacije proizvodjaca alkohola i sami proizvodjaci. pio se iskljucivo baijiu, koji su doneli u ogromnim kolicinama.
Mel Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 2 hours ago, banecare1 said: ovde sam bio pre nekoliko dana. 15ak kineza i ja sve ljudi iz asocijacije proizvodjaca alkohola i sami proizvodjaci. pio se iskljucivo baijiu, koji su doneli u ogromnim kolicinama. Ovo su iz Jurope pokupili fazon sa ovim malecaknim stocicima.
banecare1 Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 51 minutes ago, Mel said: Ovo su iz Jurope pokupili fazon sa ovim malecaknim stocicima. nama su spojili stolove. kinezi razmestili flase, svako sa svoje fabrike 1
adam Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 On 28. 11. 2024. at 12:18, dragance said: Koju ribu naplaćuju toliko po kg??? zlatne ribice. one sto ispunjavaju tri zelje. nema sta drugo za te pare. 3
dragance Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 Rick Stein u Londonu (Barnes)manje naplaćuje!
banatjanin Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 Ručao danas u narečenom Pinou, par zalogaja predjela, sve jednostavno ali fino (kuglica burate rastopljena u dobrom ajvaru, odlična mangulica pršuta, pržene tikvičice s cvetom) Između bilo par zalogaja baš dobrog rižota, a vrhunac jedna mala bečka šnicla i mogu mirne duše da kažem da je u top tri koje sam pojeo ikada - tanka teletina, meka, sačuvala sokove, poh naduvan i taman hrskav, na puteru pržena. Servis prijateljski i znalački. Puno ko oko, lepog sveta. Ne znam cene, drugi platio. 4
napadaj Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 Drugar i ja bili kod Ljube u Dimitrijali. Teški old school. Pihtije odlične, sir sjajan, dimljena vešalica i uštipci takođe. Cene niske za današnje vreme. 5
nautilus Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 Prva preporuka za Kod Ljube koju sam cuo je bila da tamo jedu doktori iz gradske bolnice. Nije za izvesti devojku na dejt ali jeste za otici sa drustvom i najesti se za medalju. 2
Recommended Posts