Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Djuro said:

gde bi ih ti vodio?  bas mi je bitno mesano meso (ne pecenje).

ni ja bas ne bih vodio ljude na ledine.

ovaj suvenir je ok, jeo sam tamo, bas dobro, ali ne znam kakvi su na rostilju…

u radnickom, durmitoru nisam bio sto godina, u beloj reci i dzakarti nikad.

Edit: ajvar i kajmak su bitni, mada ne verujem da tu neko fejluje..

Nema greske sa Durmitorom (posebno jagnjece pljeskavice), samo je skup.

Ako ciljas NBG mozes da probas i Srpsku Kucu u Dzona Kenedija. Doduse nisam isao vec par godina ali uvek je bila dobra domaca hrana.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Od mene velika preporuka za Durmitor i Belu Reku.

• +1 1
  • Haha 1
  • Hvala 1
Posted

Ciribu, ciriba u Zemunu kod pijace. Domaci ambijent, odlicna klopa, parking ispred restorana, placa se.

Imaju i muziku, al nisam nikad isao tada.

• +1 4
  • Haha 1
Posted

Danas bio ponovo u Pinotu u West65. Ne razumem se u tu scenu, valjda je jedan od suvlasnika i, navodno, nas najbolji somelijer Vuk Vuletic ( ne znam ni kako se to uopste meri).

Hrana je fenomenalna

• +1 1
Posted
10 hours ago, Lezilebovich said:

Danas bio ponovo u Pinotu u West65. Ne razumem se u tu scenu, valjda je jedan od suvlasnika i, navodno, nas najbolji somelijer Vuk Vuletic ( ne znam ni kako se to uopste meri).

Hrana je fenomenalna

Meri se tako što je dva puta pobedio na nacionalnom prvenstvu za somelijere, a jednom na balkanskom i jedini je ikada sa exYu prostora koji je stigao do polufinala svetskog ASI prvenstva (2018 u Antverpenu).

Pinot zaista odlično mesto. 

• Hvala 2
Posted

Dajte neki predlog za lep restoran u Bgd - nesto klasicno, ne kafana, vec restoran, da nije Madera, a ni Delirium Silence, nemam cenovni rang, ni vrstu kuhinje, da je atmosfera (muzika, osvetljenje) prijatna - gde biste izveli sredovecnog, ugladjenog stranca?

Posted
20 minutes ago, Dada said:

Dajte neki predlog za lep restoran u Bgd - nesto klasicno, ne kafana, vec restoran, da nije Madera, a ni Delirium Silence, nemam cenovni rang, ni vrstu kuhinje, da je atmosfera (muzika, osvetljenje) prijatna - gde biste izveli sredovecnog, ugladjenog stranca?

Realno na barikade kod  Savskog mosta i uzeo bi mu neku pljesku...Otprilike tako.

• Wub 1
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Dada said:

tata-mata na novom beogradu, morska hrana, ima parking, splav na savi. imaju i u mislim dalmatinskoj al tamo nisam bio, oni koji jesu kažu da je nbg bolji

lorenco i kakalamba

žabar kod rahmetli jugoslavije

• +1 2
Posted
1 hour ago, ronin said:

Realno na barikade kod  Savskog mosta i uzeo bi mu neku pljesku...Otprilike tako.

Eh, na ovo cu moci da odgovorim kad budem imala mogucnost da pisem na Politici 💪 - za sad Kulinarstvo, Kucno bilje i slicno 🙂.

• Haha 1
Posted
39 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

tata-mata na novom beogradu, morska hrana, ima parking, splav na savi. imaju i u mislim dalmatinskoj al tamo nisam bio, oni koji jesu kažu da je nbg bolji

lorenco i kakalamba

žabar kod rahmetli jugoslavije

Ajd da pitam:

Odveo bih neke prijatelje u taj Tata-mata, ali ja slabo jedem ribu, skoro nikako.

Šta da poručim ima li nade za mene?

Posted

vreme je da počneš, slobodno uzmi brodet/rižoto, to ne može da omane

a ima i mesine

Posted

Meni je širok spektar hrane kakav imaju u Pinou uglavnom obeshrabrujući, ali ruku na srce, sve što sam probao bilo je dobro. Cene su prosek za taj tip mesta, možda čak i malo jeftinije (biftek ispod 3 soma pre mesec dana). Meni su te porcije male, a uvek sam se osećao nepripadajuće kad naručim duplo (ne samo tamo).

Uglavnom izbegavam da prelazim mostove kad ne moram, pa slabo i znam šta im po NBG. U Durmitoru nisam bio od pre korone. Samo Turska!

Posted
24 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ajd da pitam:

Odveo bih neke prijatelje u taj Tata-mata, ali ja slabo jedem ribu, skoro nikako.

Šta da poručim ima li nade za mene?

imaš mesni meni, biftek je 2900, pileće belo 1700 mislim

što se ribe tiče za 85e za kilo pre ću da kupim avio kartu do soluna i nazad