ronin Posted October 27 Posted October 27 Debeli je stoka seljačka...Ali Pakito je umisljeni degenerik...U stvari jadnik. 1 1
Milošica Posted October 27 Posted October 27 18 minutes ago, napadaj said: Ovaj debeli je sto puta gori zločinac od Pakita. Verovatno mi Ronin nije preporučio video zbog debelog, nego zbog momka pored njega, Luleta.
Babu Bhatt Posted October 27 Posted October 27 Pakitu su svaki burek ili pljeskavica koju proba, najbolji ili u top 3 u Srbiji Debeli mljacka kao seljacina i ima manje stila od Delboya. Plus ždere kao krmak.
Midžeta Posted October 27 Posted October 27 Jao debeli Lule je moj školski drug, odeljenski, uvek je bio ogavani utripovani retard, lepo je sto koristi dostupne platforme da to pokaze svetu, razdusevljena sam totalno Ovo je a yolk on the face za celu generaciju, 1 brukica 3 5
Midžeta Posted October 27 Posted October 27 Nisam videla to (mozda i bolje Znam da je sin Vuka Rosandica, hvalio nam se time Ne mora da naglasim da nismo imali blagog pojma ko je i sta je, a tek sto nismo morali da saznamo 2
Frile Posted November 4 Posted November 4 On 25. 2. 2024. at 20:42, Eleniko said: riblja čorba daleko iznad nivoa dunavskih alasa i ribnjaka koji prodaju vodicu od pranja čorbaluka kao riblju čorbu ja bio juče, i riblja čorba bila tačno to - masna vodica sa retkim komadićima ribe siroti ribar - hvala doviđenja 2
Eleniko Posted November 4 Posted November 4 14 minutes ago, Frile said: ja bio juče, i riblja čorba bila tačno to - masna vodica sa retkim komadićima ribe siroti ribar - hvala doviđenja Bukvalno mi je to najveća misterija u ovom biznisu - narokaš najjeftinije ribe u ključalu vode, dobra paprika, propasiraš i eto je. Ali kad vidim tanku vodicu bez ozbiljnih komada mesa - ma terajte se u trokurac 1
Frile Posted November 4 Posted November 4 (edited) bistro, naziralo se dno tanjira mogli su makar ribljih glavudža da narokaju, ne bih se uopšte bunio edit: fun fact zašto uopšte spominjem iskustvo ovde: kažem posle ženi - nema veze, drugi put idemo na drugo mesto, sećam se da je na forumu neko pohvalio riblju čorbu... Edited November 4 by Frile
đorđe geprat Posted November 4 Posted November 4 da se najedemo, napijemo i narazgovarmo za onih 50 godina, išli smo umoj rakovički komšiluk. "rojal" drži čovek koji me snabdeva hranom kad idem u selo. nas 12 smo imali za taman da nešto preostane, svi zadovoljni kelom i pićem za 17000. već smo bili dva puta ranije, blizu nam je, u luke vojvodića. 2
Shan Jan Posted November 5 Posted November 5 Silk Noodles u Makedonskoj, pored Grmeca. Lik pravi domace nudle, mama kuva iza, cera sluzi, cela familija radi. Ukus supe sa nudlama ko u Sangaju, jedino bih dodao vise povrca. Inace jedva pojeo porciju. Same nudle odlicne. Jos nisam probao damplingse al bice. A da i cene normalne. 4
Ras Posted November 5 Posted November 5 (edited) 17 hours ago, Frile said: edit: fun fact zašto uopšte spominjem iskustvo ovde: kažem posle ženi - nema veze, drugi put idemo na drugo mesto, sećam se da je na forumu neko pohvalio riblju čorbu... Ih, tako sam i ja uživao u čarima lažne pljeskavice u nekoj birtiji u Obrenovcu Edited November 5 by Ras
Sammael Posted November 5 Posted November 5 Prijatno sam bio iznenađen naručenom klopom iz Potpisa (Čuburski Park) - drpani juneći rep na domaćoj tarani i šnenokle. Ne pamtim ih kao neko super mesto za klopu, ali ovo je bilo daleko iznad proseka, plus su šnenokle bile prave a ne ove neke moderne budalaštine s voćem ili karamelom ili šta već stavljaju. Moram da odem tamo uživo. Miris Jablana (kod okretnice 31/17) ima odličnu supu od fazana. 2 1 3
Klara Posted November 6 Posted November 6 Restoran Maslina. ✔ Nas dvoje smo uzeli krostine sa vrganjima i testeninu. Mnooogo mi se dopao kolač sa smokvama i čokoladom, kao i ceđeni sok, miks ananasa, maline i narandže. Porcije bi mogle biti veće. 2
Recommended Posts