Boksi Posted October 11 Posted October 11 Skačem s restorana na restoran, je l’ onaj gulaš u lepinji u Skadarliji nekad bio dobar pa se pokvario ili je uvek bilo do toga da l’ ga jedeš trezan ili pijan?
Boksi Posted October 12 Posted October 12 On 10. 10. 2024. at 23:43, kud u maglu Simoviću said: ispeći mesinu na žaru je maksimalni domet tih kafana Slažem se. Mada, recimo, u Staroj Hercegovini volim onaj sir iz ulja i na svake dve godine, otprilike, odem samo zbog toga
Popular Post zorglub Posted October 12 Popular Post Posted October 12 On 11. 10. 2024. at 12:43, napadaj said: Bečka na šalteru u Ruskom caru meni bila omiljena. Preko puta Praga u balkanskoj je davno bila super bečka. Mislim da su od klope imali to i tople sendviče. Kad sam otišao u Čbe prvi put morao sam da se foliram k'o Japanac da im je "specijalitet" fenomenalan, tako su ponosno izgledali domaćini, a u stvari... preskupa, presuva jadnoća za koju je prijemčivi BG strit fud bio rock star. Mnogo, mnogo je kenjkava germanska hrana, da im nije Balkanaca, Turaka te ostalih blisko/dalekoistočnih auslandera baš bi sjebani bili. Napravila žena jutrom prženice, oni pali na dupe, kažu kakav je ovo special bread, jeli kao da su Zevsu sa tanjira ukrali. Mnogo mi ih bilo žao, u tom trenutku. 2 12
April Posted October 16 Posted October 16 On 11. 10. 2024. at 0:33, Milošica said: @JakeBlues Valjda i "Topola" na Karaburmi, na mestu tog nekadašnjeg čuvenog(?) Dače. Jel ste išli vi forumaši dok je bilo to ranije? Dačo je bio precenjen. Jedino što si u Patrisa Lumumbe uvek mogao da parkiraš On 11. 10. 2024. at 10:46, Dada said: Jao San Marino 😂😂😂 Islo se u Fresku u Vuka Karadzica, M u Vlajkovicevoj - imamo li temu za gastro nostalgiju? Freska na početku bila ok, ali Vuk je bio vrh. Posle gazda doživeo neku tragediju pa ne znam da li je kvalitet opstao. M Vlajkovićeva trivia: to je u stvari bila krojačka radnja, zato je bila minijaturna. A kratko je i trajala, ali je u to vreme svaka picerija bila osmo svetsko čudo. 1
April Posted October 16 Posted October 16 Back to reality: Bio danas s ćerom na ručku u Homi u Nevesinjskoj, mislim da ste pisali o njoj. Ona jela Pene ragu sa ovčijim zrelim sirom i peršunom, ništa više od solidno. Ja uzeo pirotske papardele sa šumskim pečurkama, fenomenalne, skoro ništa bolje nisam probao. Za predjelo tri vrste hleba koji sami peku sa kuglom sitnog sira u umaku od ceđenog mladog luka. Ćera oduševljena predjelom, a nju je baš teško egzaltirati. Može da se parkira na Kaleniću, a ima i parking u Baba Višnjinoj. Svaka preporuka. 5
Boksi Posted October 17 Posted October 17 (edited) 7 hours ago, April said: Može da se parkira na Kaleniću, a ima i parking u Baba Višnjinoj. Vikendom preko dana teško. Edited October 17 by Boksi
BojanaJok Posted October 25 Posted October 25 Gde pojesti dobru čorbu? I da li postoji neko mesto sa nešto različitim čorbama van tipične carice teleće čorbe?
ronin Posted October 25 Posted October 25 1 hour ago, BojanaJok said: Gde pojesti dobru čorbu? I da li postoji neko mesto sa nešto različitim čorbama van tipične carice teleće čorbe? Jok Bojana... 3 1
đorđe geprat Posted October 27 Posted October 27 bili smo juče na maloj proslavi rođendana u "malom vikendu" od trošarine 1 km ka avali. nekad bircuz, sada restoran sa obaveznom najavom. cene solidne, 65000 za 4 (polu)porcije hrane sa salatama i pivom. iznenadilo me što su mahom porcije od 800 grama pa se uzimaju polovine. preporučujem s tim što je problematično parkiranje, uglavnom preko puta na travi i trotoaru.
Milošica Posted October 27 Posted October 27 Ima i ovde o tom restoranu. Ovo mi je @ronin preporučio. 1
ronin Posted October 27 Posted October 27 4 hours ago, Milošica said: Ima i ovde o tom restoranu. Ovo mi je @ronin preporučio. Lažeš Milošice krvavi ti zubi 1
Recommended Posts