Jump to content
IGNORED

BG restorani v2.0

renne

Recommended Posts

Posted

Bečka na šalteru u Ruskom caru meni bila omiljena. :D

• +1 3
Posted

Ledena Bečka i papir natopljen senfom.

:naughty:

• Haha 2
Posted

Skačem s restorana na restoran, je l’ onaj gulaš u lepinji u Skadarliji nekad bio dobar pa se pokvario ili je uvek bilo do toga da l’ ga jedeš trezan ili pijan?

Posted
On 10. 10. 2024. at 23:43, kud u maglu Simoviću said:

ispeći mesinu na žaru je maksimalni domet tih kafana

Slažem se. Mada, recimo, u Staroj Hercegovini volim onaj sir iz ulja i na svake dve godine, otprilike, odem samo zbog toga :) 

Posted
On 11. 10. 2024. at 0:33, Milošica said:

@JakeBlues

Valjda i "Topola" na Karaburmi, na mestu tog nekadašnjeg čuvenog(?) Dače. Jel ste išli vi forumaši dok je bilo to ranije?

Dačo je bio precenjen. Jedino što si u Patrisa Lumumbe uvek mogao da parkiraš

On 11. 10. 2024. at 10:46, Dada said:

Jao San Marino 😂😂😂

Islo se u Fresku u Vuka Karadzica, M u Vlajkovicevoj - imamo li temu za gastro nostalgiju?

Freska na početku bila ok, ali Vuk je bio vrh. Posle gazda doživeo neku tragediju pa ne znam da li je kvalitet opstao. 

M Vlajkovićeva trivia: to je u stvari bila krojačka radnja, zato je bila minijaturna. A kratko je i trajala, ali je u to vreme svaka picerija bila osmo svetsko čudo. 

• +1 1
Posted

Back to reality:

Bio danas s ćerom na ručku u Homi u Nevesinjskoj, mislim da ste pisali o njoj. 

Ona jela Pene ragu sa ovčijim zrelim sirom i peršunom, ništa više od solidno. Ja uzeo pirotske papardele sa šumskim pečurkama, fenomenalne, skoro ništa bolje nisam probao. Za predjelo tri vrste hleba koji sami peku sa kuglom sitnog sira u umaku od ceđenog mladog luka. Ćera oduševljena predjelom, a nju je baš teško egzaltirati. Može da se parkira na Kaleniću, a ima i parking u Baba Višnjinoj. 

Svaka preporuka. 

• +1 5
Posted (edited)
7 hours ago, April said:

Može da se parkira na Kaleniću, a ima i parking u Baba Višnjinoj.

Vikendom preko dana teško. :sad:

Edited by Boksi
  • 2 weeks later...
Posted

Gde pojesti dobru čorbu? I da li postoji neko mesto sa nešto različitim čorbama van tipične carice teleće čorbe?

Posted
1 hour ago, BojanaJok said:

Gde pojesti dobru čorbu? I da li postoji neko mesto sa nešto različitim čorbama van tipične carice teleće čorbe?

Jok Bojana...:D

• Haha 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

bili smo juče na maloj proslavi rođendana u "malom vikendu" od trošarine 1 km ka avali. nekad bircuz, sada restoran sa obaveznom najavom. cene solidne, 65000 za 4 (polu)porcije hrane sa salatama i pivom. iznenadilo me što su mahom porcije od 800 grama pa se uzimaju polovine. preporučujem s tim što je problematično parkiranje, uglavnom preko puta na travi i trotoaru.

Posted

Ima i ovde o tom restoranu. Ovo mi je @ronin preporučio.

• +1 1
Posted

mora biti jedna nula viska.

Posted

Ko zna koliko su piva popili

Posted
4 hours ago, Milošica said:

Ima i ovde o tom restoranu. Ovo mi je @ronin preporučio.

Lažeš Milošice krvavi ti zubi:D

• Haha 1