Profesionalac Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Ovo ugao Višnjičke i Mirjevskog? Za milion ne bih znao da tamo postoji neka kavana
Sestre Bronte Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 jeste, kod gsp garaže pa i zakamuflirano je, a muzika je živa, veoma živa 1
Milošica Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 15 minutes ago, Braća Strugacki said: jeste, kod gsp garaže pa i zakamuflirano je, a muzika je živa, veoma živa Bio sam pre neku nedelju, jedva pretekoh.
Frank Pembleton Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Kojim radnim danima ima muzike u Dzakarti i kad pocinje?Isto pitanje i za Malu Kolubaru?Nemoj mnogo očekivati od te muzike u DŽakarti...Može se desiti da ih neko "uhapsi" i da ti se ono što čuješ baš i ne svidi...Ovo u Kolubari obećava, nisam lično prisustvovao.Skoro sam bio na jednom slavlju u kafani i tu je bio trio koji inače svira na splavu (New) Marinero.Ovde gde sam bio su bili dobri, mogli bi biti i na ovom splavu gde su "domaći".....shiit has hit the fan.
Milosh76 Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Ma hoce sa posla da idu u kafanu i to radnim danom (svako ima neki razlog zasto nece u petak/subotu), pa jos hoce i da bude posle posla oko 18h, pa jos i muzika... samo striptizete nisu trazili
stajebrebilo Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Kad god vodim prijatelje na klopu, vodim ih tamo...nema greške. Ali upozoravam da proveriš telefonom i rezervišeš. Nije to baš tako veliko kad ne radi terasa. Čini mi se da je u sredu fudbal, pa verovatno neće biti problema; inače su puni još od ručka. Odlična kuhinja, nema kiksa. Ako nema mesta, odmah pored njih je Tata Mata, izvrstan jadranski restoran sa svežom morskom ribom i moćnim izborom vina, ali su cene dosta, dosta jače. Ja sam gost, organizator se brine za rezervacije...cini mi se kao dobro mesto za mesni i rakijski hedonizam. 1
*edited by mod Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 20 minutes ago, Milošica said: Hocu u Grmec da budem kao Zeljko. Da ti se obraduju svi kad dođeš a onda zasereš na kraju?
kud u maglu Simoviću Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 11 hours ago, April said: Tata Mata, izvrstan jadranski restoran sa svežom morskom ribom i moćnim izborom vina, ali su cene dosta, dosta jače. tata mata sazuva a za cene mislim da ovo dosta, dosta jače nedovoljno opisuje situaciju koja nastane kad dođe konobar da donese račun
*edited by mod Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 Ukratko receno to je kao Saran ali sa ove strane reke.
foto Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 4 hours ago, Milošica said: Hocu u Grmec da budem kao Zeljko. bez uvrede, milose, ali ne znas ti sta je Grmec. ne samo ti, nego skoro svi koji sede u njemu sada. nekim ljudima to kida po komad duse kada prodju pored. 3
Milošica Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 7 hours ago, foto said: bez uvrede, milose, ali ne znas ti sta je Grmec. ne samo ti, nego skoro svi koji sede u njemu sada. nekim ljudima to kida po komad duse kada prodju pored. Zato i pisem. Ja sam vrlo autoironican, a i autodestruktivan.
notenoughreasonsforclaire Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 20 hours ago, Milošica said: Bio sam pre neku nedelju, jedva pretekoh. Piši detalje. Inače, ja tu kafanu zovem "Kafana na kraju sveta", prošao sam stotinu puta tuda, par puta gvirnuo, ali se nisam usuđivao da uđem.
kud u maglu Simoviću Posted December 14, 2022 Posted December 14, 2022 22 hours ago, *edited by mod said: Ukratko receno to je kao Saran ali sa ove strane reke. mislim da je jači pored nekog brancina, kakvog nisam video u životu, file mu je kao losososov jeo sam i neki čiz kejk od marakuje ja lepši kolač nisam jeo u bgd 21 hours ago, foto said: bez uvrede, milose, ali ne znas ti sta je Grmec. ne samo ti, nego skoro svi koji sede u njemu sada. nekim ljudima to kida po komad duse kada prodju pored. eeeeh, ne kida mi komad duše jer mi je ekipa unutra izazivala nagon za povraćanjem
Frank Pembleton Posted December 15, 2022 Posted December 15, 2022 Kad smo kod Grmeča...Otišao da vidim na šta to liči i klopa i nije bila loša.Ali fotografije na zidovima...Pola tih ljudi nije ljudski ikada kročilo u Grmeč.....shiit has hit the fan.
Recommended Posts