Jump to content

Post-covid

Featured Replies

9 minutes ago, ToniAdams said:

Ne, ništa od toga 

Na pozitivnu stranu deluje da se smiruje - ali poshto kovid pokrece te autoimune procese i ti imash ochigledno proces sa jetrom od toga, shto ne otici kod par nashih hepatologa po preporuci pa videti shta oni kazu?

Mislim meni je to laissez faire pomodarstvo u medicini jedna od omrazenijih stvari danashnjice.

ili kako ja to kazem, sigurno ne bi princu Vilijemu ostavili upalni proces bez terapije bas tek tako (ako je to tako uopshte bilo u tvom sluchaju, ne znam naravno detalje pa nagadjam).

• Replies 278
  • Views 21.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sve sto sam uspeo da uradim u zivotu, uspeo sam zahvaljujuci tome sto se nikada ne predajem, ni po koju cenu. Pokleknem kad bas ne ide, onda se regrupisem i krenem iznova da se borim, koliko god sanse

• Bio danas na kontroli, sve kako treba. CRP se vratio na 2.75, D-dimer isto dosta ispod gornje granice, milina.   Jedino pritisak malo visok, al' to od neke hrane koju sam jeo jutros.

• elem vako, posle tacno dva ipo meseca od kovida i jedno dva soma evra koje sam pukao u beogradu na preglede (pošto je u nemačkoj prvi termin bio sredina marta), mogu da izjavim sledece  - kao suvenir

Posted Images

Povisene transaminaze ne znace autoimunu bolest. Kao ni poviseni crp.

Svakako sam planirao hepatologa ali pod jedan gotovo da ih nema kod nas jer ugl to rade priučeni gastro, pod dva i ova koja je oldskul je na odmoru pod tri prioritet mi bio da prohodam pošto me odvalila disko hernija

13 hours ago, Paul Gompitz said:

Povisene transaminaze ne znace autoimunu bolest. Kao ni poviseni crp.

Naravno da ne ali znache ostecenje i mozda i neku upalu... svakako treba videti shto je to tako.

Rečeno mi da odradim za 4 nedelje opet krv, što pada za neke 2 nedelje pa da onda trazim uput za hepatologa ako su vrednosti i dalje povišene, tako ću i da uradim

Šta piješ od analgetika za bolove u leđima? Dugotrajna upotreba dovodi do skoka ast/alt

Ne smem ništa jbg, zabranilo mi baš zbog toga a pio voltaren (diklofenak), ali ništa više od dozvoljenog

• 2 months later...
  • Author

Četvrti put u mesec dana sam bolesna. Odležala sam mislim ono s bronhitisom i to čini mi se, čitava tri dana :D

Kičma --> virus --> upala uva --> upala grla. 

uz to, dva dana hodam tako da se umorim pri hodu po ravnom, zadisala se juče. Ono istina, bilo je oko 5, s odlaskom na posao u 7, pa odlaskom na drugi bivši posao, pa sam se vraćala u školu. 

Danas nešto malo bolje to, ali i dalje umor, umor.

Već mi se ovo desilo pre 1 ili 2 godine, pojma nemam. Srce da iskoči, otišla kod kardiologa, završila s F dijagnozom. Nadam se da ću i ovaj put tako, ali da, sad se i ovako jadna i nesretna valja drndati po specijalistima. Dođe mi da otvorim.bolovanje do raspusta

Just now, Svemir Zeka said:

Četvrti put u mesec dana sam bolesna. Odležala sam mislim ono s bronhitisom i to čini mi se, čitava tri dana :D

Kičma --> virus --> upala uva --> upala grla. 

uz to, dva dana hodam tako da se umorim pri hodu po ravnom, zadisala se juče. Ono istina, bilo je oko 5, s odlaskom na posao u 7, pa odlaskom na drugi bivši posao, pa sam se vraćala u školu. 

Danas nešto malo bolje to, ali i dalje umor, umor.

Već mi se ovo desilo pre 1 ili 2 godine, pojma nemam. Srce da iskoči, otišla kod kardiologa, završila s F dijagnozom. Nadam se da ću i ovaj put tako, ali da, sad se i ovako jadna i nesretna valja drndati po specijalistima. Dođe mi da otvorim.bolovanje do raspusta

ja kad dodje novembar samo zelim da vidim Mart. Nishta me vishe ovo izmedju ne raduje.

zece, otvori bolovanje do kad god treba, ne zezaj se

• Author
10 minutes ago, morgana said:

zece, otvori bolovanje do kad god treba, ne zezaj se

Hoću, previše je svega.

slazem se, odmor, odmor!

i proveri stitnu, za svaki slucaj, ako vec nisi - kod mene je bilo i to - kad hodas kao kroz vodu...

Edited by Aleksija

2 minutes ago, Aleksija said:

slazem se, odmor, odmor!

i proveri stitnu, za svaki slucaj, ako vec nisi - kod mene je bilo i to.

nadam se da si sad ok :heart:

pa to sa hipotireozom je dozivotno, ali mi je doktorka udesila dozu eutiroksa sasvim dobro, drzim se, za sada. mozda je najgrozniji deo kad jos uvek ne znas sta ti je.

hvala :heart:

8 minutes ago, Aleksija said:

pa to sa hipotireozom je dozivotno, ali mi je doktorka udesila dozu eutiroksa sasvim dobro, drzim se, za sada. mozda je najgrozniji deo kad jos uvek ne znas sta ti je.

hvala :heart:

Pretpostavljam da si odradila check ultrazvukom, ako nisi dobro bi bilo i to da odradis. 

Background Picker
Customize Layout