Jimmy Kowalski Posted November 7 Posted November 7 Navodno Pereza necemo gledati vise sledece godine.
Guuundogan Posted November 7 Posted November 7 ima logike da ga bace pored Tsunode, a mozda Lawsona u prvi tim. Perez se ionako mota tu oko 10og mesta vec predugo
ducca Posted November 7 Posted November 7 Koji će im Checo u RB. Meni Lawson smrdi kao najozbiljniji kandidat za Maxovog wingmana, a Colapinto je i dalje u opticaju za RB. Opet, neki jezici kažu da Hornerova poseta Williamsu za vikend možda ima veze i sa Sainzom, saznaće se verujem sve do Abu Dabija. Colapinto je prilično zasrao sa ovim udesom i štetom koju je napravio...
fillex Posted November 7 Posted November 7 Ja sam čuo upravo tu tezu, dajte Sainza da otkupimo da ode u Red Bull, vama Franco super radi posao pa neka ostane sa Albonom, a Perez može u glue factory.
ducca Posted November 7 Posted November 7 Kad smo kod toga, danas je Horner navodno demantovao da imaju bilo kakve veze sa Sainzom i da je ta priča ad acta.
Have_Fun Posted November 24 Posted November 24 4 za redom! Bravo Max! E sad da vidimo da li Ferari može biti prvi u konstruktorima. Ima tu prostora da se prestigne McL.
Jimmy Kowalski Posted November 25 Posted November 25 Svaka cast F1 na principijelnosti. Za Andretti nema mesta, za GM/Cadillac ima..
Guuundogan Posted November 25 Posted November 25 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Svaka cast F1 na principijelnosti. Za Andretti nema mesta, za GM/Cadillac ima.. ako sam ja dobro citao, Andreti je deo ove price
Jimmy Kowalski Posted November 25 Posted November 25 Pa Andretti je gurao ovu pricu, ali je Michael ocigledno postao prepreka u ocima F1 i sefova ostalih timova. Cim se povukao u drugi plan, a partner Towriss preuzeo da vodi Andretti Global situacija se promenila. A tim ce se zvati GM-Cadillac. Da, Mario ce biti neki direktor, ali s obzirom na godine, pitanje koliko dugo. Naravno, ne znaci da su Michaelu vrata trajno zatvorena, moze i klima u F1 da se promeni, ali nije ispalo kako su prvobitno planirali. Za sam sport je naravno dobro da se karavan prosirio, dobro je i da brend poput GM-Cadillaca dosao u F1, ali ostaje gorak ukus zbog nacina na koji je Andretti odbijan mesecima..
Have_Fun Posted November 30 Posted November 30 Igrana serija Senna https://www.netflix.com/at-en/title/81068725 Izašlo juče 1
ducca Posted December 1 Posted December 1 (edited) Solidan Senna, zbindžovah 4 ep sinoć dok me oči nisu izdale, danas dovršavam. Preporuka podesiti na originalan jezik (portugalski + engleski) jer na engleskoj verziji ide loša sinhronizacija brazilskih sekvenci. U ostalim vestima kaznilo Maxa zbog sporog pripremnog kruga sa 1 pozicijom tako da Russel startuje 1. danas. Edited December 1 by ducca 2
Ivo Petović Posted December 1 Author Posted December 1 2 hours ago, ducca said: Solidan Senna, zbindžovah 4 ep sinoć dok me oči nisu izdale, danas dovršavam. Preporuka podesiti na originalan jezik (portugalski + engleski) jer na engleskoj verziji ide loša sinhronizacija brazilskih sekvenci. Je l Prost prikazan kao Hitler ili ima i poneka nijansa?
Recommended Posts