Jump to content
IGNORED

F1 2022-

Ivo Petović

Recommended Posts

Posted

tesko smece je postao ovaj sport, odavno...

• Haha 1
Posted

Deda Nanda otkidaju ledja :D

• Haha 2
Posted

Kakva trka, kakav vikend. Sve smo imali sto F1 pruza..

Max bez greske danas, kao i obe Alpine. U neka prosla vremena bi skakao od radosti zbog takvog rezultata tima za koji navijam (prvi put oba vozaca na podijumu od povratka 2016), ovako mi je drago zbog vozaca i tima inzenjera i mehanicara, za vrhusku me zabole, nisu zasluzili. Skok sa 9. na 6. poziciju u konkurenciji konstruktora u jednoj trci je neverovatno.

• +1 3
Posted

Statement trka Maxa. Bravo za Alpinu

• +1 1
Posted

Disertacija Maxa, jeste ga pogurala i sreća kad je trebalo ali kako je vozio zaslužio je. Realno je borba za WDC završena danas.

• +1 3
Posted

Ne secam se da je neko, posebno po ovakvom vremenu, vrteo najbrzi krug za najbrzim krugom, mislim da je Barikelo rekao 17. 

Posted

Max je završio priču onim juče, pokazao je kako se to radi. Brazil nikada ne razočara, ne pamtim da je ikad bilo dosadno na Interlagosu.

• +1 1
Posted

@fillex meni je bila neizmerno dosadna. na polovini trke, kada su izbacili SC sam prekinuo gledanje.

posebno mi je drago sto nisam puko pare za katar.

Posted
4 hours ago, fillex said:

Brazil nikada ne razočara, ne pamtim da je ikad bilo dosadno na Interlagosu.

Najbolja staza. Od najskorijih zbivanja, setimo se samo kako je Alonso prosle godine dosao do podijuma u poslednjem krugu... ludnica

• +1 1
Posted (edited)

Pitanje je samo godine kad će je izbaciti da ubace neko ulično sranje u Dubaiju ili eventualno nekom New Yorku pošto nema dovoljno staza u USA (NY je mislim i pominjan). Ako proguraju Rio da se udaraju nogama u dupe. 

Edited by ducca
  • +1 1
Posted

Meni su te ulicne staze skoro negledljive, posto nema prostora za obilazenje (znam da mnogi vole Monaco, no i on je tu samo zbog tradicije). Staze u USA nisu lose (vozikam oficijelnu F1 igru, pa mogu da dam neku procenu); Miami i Austin znam dobro, pri cemu je potonji dosta laksa. Las Vegas vec nisam probao, aha vidim da je tu od prosle sezone.

Interlagos je stvarno bio fenomenalan. Max kao na igri sa 17. mesta na startu, do laganog trijumfa.

Posted

ja bih mogao da prezivim bez trke u monaku. tu mogu i samo kvalifikacije da se voze za taj vikend i cao. al' brazil da ne diraju

Posted

Odjeba Sauber Bottasa, umesto njega stiže Bortoleto naredne godine.

Posted

od bespotrebnih ostali Perez i Strol. 

• +1 1