reg Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 1 hour ago, Mos said: Ja bih pre Memfis pa Golden Stejt bez domaceg terena, nego U2 pa Sanse sa domacim terenom. Mickov Ejton ce nagnati His Groundness :/ I meni je to isto najbolja kombinacija, s tim što nisam siguran da mogu na 4 mesto bez odlaska Jute na peto, Memfis baš dobro igra. U svakom slučaju da izbegnu Sanse do finala zapada (iako će realno ispasti u prvoj rundi ako se ne vrate ni MPJ ni Džamal). 1
Sandens Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 11 hours ago, Micko8 said: Tako je to kada das pravo glasanja sektama curryjevi svedoci.
Micko8 Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 5 hours ago, 1n54jd3r said: Denveru odgovara da Dalas i Juta gube kako bi imali sansu da dodju do prednosti domaceg terena u prvoj rundi. Nije nemoguce, mada nije ni preterano realno. Uz to, dosta zavisi i od toga da li ce se Dzamal vratiti krajem februara i koliko brzo će dostići neku pristojnu formu (trenutno je u covid protokolu). Trenutno su na injured listi samo MPJ, Dzamal i Cancar. Ma kakav Denver , oni su neuracunljivi plus su izgubili sve taj brejkove protiv navedenih ekipa , plus Memfis, tesko da oni mogu dalje od tog sestog mesta, pre ce biti da mogu da padnu ispod mesta na kojem se sada nalaze.
Time Crisis Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 8 minutes ago, Micko8 said: Ma kakav Denver , oni su neuracunljivi plus su izgubili sve taj brejkove protiv navedenih ekipa , plus Memfis, tesko da oni mogu dalje od tog sestog mesta, pre ce biti da mogu da padnu ispod mesta na kojem se sada nalaze. Juta ima zeznut raspored, a nisu trenutno u ne znam kakvoj formi
Amos Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Nista sto 2-3 backa-to-backa u njihovu korist ne moze da sredi
1n54jd3r Posted January 28, 2022 Posted January 28, 2022 Denver ima valjda treci najlaksi raspored. Ne vidim da mogu ispod 6st seed da zavrse. Realno mi je da skoce na 5th do kraja sezone. 1
reg Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Intervju sa Bartonom. Kako je doživeo draft, zašto je ostao u Denveru, šta očekuje od sezone. Isto se nada da krenu u niz pobeda i dođu do više pozicije (top 4 seed). 1
pacey defender Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 10 hours ago, Mos said: Nista sto 2-3 bačka-to-bačka u njihovu korist ne moze da sredi
reg Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 (edited) Uf...Nju Orleans raspad, ne mogu obruč da pogode, starteri Denvera napravili svega 7 poena razlike. Mislim da je Denver imao jedno 4 izgubljene lopti u prvih pet minuta. Nadam se da će ovo biti jedna od Fakuovih utakmica protiv raspad timova. edit: Bugi dva faula za minut, šutira bacanja i prigovara sudiji. Tehnička incoming.... Edited January 29, 2022 by boldrock
Peter Fan Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 7 minutes ago, boldrock said: Uf...Nju Orleans raspad, ne mogu obruč da pogode, starteri Denvera napravili svega 7 poena razlike. Mislim da je Denver imao jedno 4 izgubljene lopti u prvih pet minuta. 8 izgubljenih na 6 asistencija u Q1.
reg Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Nju Orleans šutirao 24%, 1-14 sa distance. Nema ko da poentira sa klupe. Razmišljam da se prebacim na Jutu i Memfis, ovo će izgleda biti agonija do samog kraja.
reg Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Konačno da klupa koliko toliko pomogne, Nađi 10 i Forbs 14, ukupno 40 poena. Juta izgubila od Memfisa, Lejkersi od Hornetsa, Kliperse dobio Majami, Minesota za sada gubi 6 razlike od Sansa.
Micko8 Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 (edited) Koliko se timovi boje da igraju sa Jokicem jedan na jedan , cim primi loptu na post-u , odmah idu dvojica,trojica igraca na njega, skoro na svakoj utakmici. Edited January 29, 2022 by Micko8
kralj Posted January 29, 2022 Posted January 29, 2022 Šta zna strah šta je skauting. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka
Recommended Posts